<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 送野比女朋友生日..
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-11 02:19 PM:
送自己 ... 佢生日果日 , 包到禮物咁~~
最好穿埋男用貞操帶 , 比條鎖匙佢
同佢講 : 我條野以後係你架拉~~
(當然 , 自己佩多條匙先拉~~)
咁究竟係個女仔蝕d 定係個男仔蝕d ~?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-11 05:23 PM:

咁究竟係個女仔蝕d 定係個男仔蝕d ~?
計得咁清楚 , 就唔係拍拖拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-7-11 05:35 PM:

計得咁清楚 , 就唔係拍拖拉~~
呃.... 但係如果我生日禮物係我ge 男朋友plus 貞操帶 plus 禮物盒...........  我都唔知可以俾d 咩反應好啦~
頸飾 is ok ga la ....and have candle night dinner
其實類似d 咁ge 送o野比女朋友生日post好鬼多﹐我以後要做一個整理﹐費時大家出謀完獻策之後下一個又黎............

Kev 你唔介意就自己搵o下d 舊post﹐同類post 好多咖.........不過綜觀黎講﹐如果你女友唔太貪慕虛榮﹐你自己整ge o野係女人最冧ga~尤其係第一次生日呀~
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-11 09:24 PM:
其實類似d 咁ge 送o野比女朋友生日pos...
好.. 唔該晒大家既意見..
我知要點做架喇..
發覺咁多版.. 都係呢度"戀愛起義" 有人情味d..
以後多d黎先..
唔鬼成日睇埋晒左手面個d野..
Originally posted by Kev at 2007-7-11 10:16 PM:

我知要點做架喇..
以後多d黎先..
冇愛情問題都可以黎架
老友,你就好啦,有女媾,原來送野係要講心意+少量物質,就可以應付d女,本人未拍過拖,我真係要好好向你地依區學野,女未媾過,只係影過,d相仲post係自拍兵團
Originally posted by Kev at 2007-7-11 10:16 PM:

我知要點做架喇..
以後多d黎先..
咁你應承我多d 黎ga la wor~~~

哦﹐我諗你女友要多謝我啦﹐不過左手面定係正中面d o野都要睇ga wor~
Originally posted by 艾力克 at 2007-7-11 10:18 PM:

冇愛情問題都可以黎架
好似你咁囉~~

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-12 at 12:34 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 送野比女朋友生日..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。