<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 送野比女朋友生日..
返回列表 回復 發帖
有心就去做,唔好今日未過就計住哂之後幾年唔夠QUOTA....
有時候就算明知入一入間舖頭俾完錢就買到件禮物,未必需要好花心機,但係女仔都會鍾意,因為會想要你對佢果份重視.

GOOD LUCK,到時記得分享下生日過成點
Originally posted by 角都 at 2007-7-11 10:27 PM:
老友,你就好啦,有女媾,原來送野係...
其實係呢度d 版友又有料又有heart je~

你得閒無聊可以拍多d 相o係自拍兵團﹐又可以o係呢度問o下d 兄弟ge 意見丫嘛!~
Originally posted by autod at 2007-7-12 12:27 AM:
有心就去做,唔好今日未過就計住哂之後...
其實又唔駛驚一年同一年禮物收唔到ga ﹐我諗到時到候女朋友仔會有d 咩係需要ge ﹐咪買俾佢或做俾佢呢表達心意lor... for example, 女朋友呢排缺手機用﹐咪買部佢最鐘意ge 顏色ge 手機再加埋自己加d 裝飾品上去﹑又或者貼d 想同佢講ge 語句或兩人合照自製貼紙相...

其實run o左love board 咁耐﹐我開始發覺兄弟們ge 意見離唔開呢幾點:
總之禮物做到

1.佢呢排需要ge
2.你有花心思人工整ge
3.傳達到俾佢知你好重視佢

4.加分point: full of romantic surprise

做得呢四點﹐世界上無論咩女仔實超冧ga~~ 但係要識細心d 觀察佢呢排缺d 咩或喜好d 咩﹐試探o個時千萬唔好俾佢知你意圖不軌呀~~~

[ Last edited by trista_cheong on 2007-7-12 at 12:34 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-12 12:33 AM:

1.佢呢排需要ge
通常未到特殊日子已經有各式各樣既不同需要
我覺得送咩唔係最緊要....
我為example啦..
過去兩年同女朋友都過曬d生日..total4次..
第一次佢先..我買左隻差不多半個人咁大隻米奇老鼠比佢.,因為當佢見我唔到果時.可以攬住佢嗎.仲有其他細野啦..佢都好開心了..
到我生日果日...佢一直都唔肯聽我電話...到左1點幾...佢比左個sms我..叫我即刻搭的士出mk..佢有事....心諗..死得啦..我生日先整d咁野...點知我一出門口,佢就巳經係後面攬住我啦...開心死我...個傻女..
第二年佢生日...我送美妮比佢..另一半..代表佢住我地兩個...佢生日之前..我地巳經同居了..
到我生日...雖然無上年咁大驚喜...但係做左一件咁大個仔都未試過既野...
係咩..就唔講啦 , 唔多方便.....
但只可惜.......

比心機呀樓主..好好地鍚你個女朋友仔..

第二年...我
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-12 08:50 PM:
我覺得送咩唔係最緊要....
我為examp...
擺明就係掛住你女友啦~~~

做咩唔講埋落去呀?
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-13 01:08 PM:

擺明就係掛住你女友啦~~~

做咩唔講埋落去呀?
可能一時感觸.....
Originally posted by autod at 2007-7-13 03:54 PM:

可能一時感觸.....
好似感觸o左廿四小時............
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-13 08:07 PM:

好似感觸o左廿四小時............
我真係好愛我女朋友......
只可惜..而家佢暫時唔係我身邊....
唔可以一齊同大家分享....
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-13 10:39 PM:

我真係好愛我女朋友......
只可惜..而家佢暫時唔係我身邊....
唔可以一齊同大家分享....
與其係度講不如SEND個SMS小短訊俾佢啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 送野比女朋友生日..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。