<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 10/8/2007 23:37:

算喇,唔係我又孭多導致會員駡戰呢條罪
傻蛙~ 係要孭都預埋我o地喇!~

無論點都好我都支持你!~ 最緊要你玩得開心!~~~~
點解仲未+我分既/..\
Originally posted by coolala2005 at 2007-8-11 00:24:

傻蛙~ 係要孭都預埋我o地喇!~

無論點都好我都支持你!~ 最緊要你玩得開心!~~~~
完全同意。
小弟淨係知道呀蛙頭暈我身慶,無呀蛙,
球[財]球戲可以即刻摺得!
邊件茂利搞壇咁出?!搞搞震睇倒頭來你係賺定蝕?
大家想玩得開心又有fun,唔該好好錫住呢隻蛙。
Originally posted by BOYDWAN at 2007-8-11 12:58 AM:
完全同意。...
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

人類出世也是一個離開也是一個

[ Last edited by coolala2005 on 2007-8-11 at 01:59 AM ]
Originally posted by locklock at 2007-8-11 01:00 AM:

佢都有講番件事出黎,,就唔好再點起火頭啦
由得件事完結就算啦

[ Last edited by coolala2005 on 2007-8-11 at 01:56 AM ]
蛙蛙,,雖然你話依度其他人仲可以開game玩
但我地又邊夠蛙蛙你咁有諗頭呢..
而且,,nba d game..依度係得你同大春熟d 咖咋
唔好唔開帖呀蛙蛙
咁多人叫蛙兄你出貼你明點解嗎?
好多人係你度拎到分
好多人係你度玩得開心
分有D人睇好重要
有D人覺得無野  好似甘生咁
你扣他幾多分都好
他再用第二個名東再起
阿感兄咁   比人叫燈神都照玩啦  
輸分但他未必唔開心

你D盤都唔正常既   拎黎開心姐
記得有次你忘了訂分嗎?   有人話買幾百分   
之後你都有出盤
何解今次之後唔再出呢?

呢個世界有人就有是非   嘈完淡氣下左不如就算啦

it is just a small matter, what's the big deal?

mr. frog is providing some different idea of betting! I'm sure everyone had a lot fun while predicting the weather

come on, just have fun!

Midnight, we have the new season starts for Bundesliga.... COME ON BET for FUN!!
Originally posted by locklock at 11/8/2007 01:00:

**** Hidden message by origina...
Originally posted by eqhigh at 11/8/2007 01:03:

佢都有講番件事出黎,,就唔好再點起火頭啦
由得件事完結就算啦

[ Last edited by coolala2005 on 2007-8-11 at 01:56 AM ]
同意~

ps: eq & locklock唔好意思改咗你o地個回覆~
Originally posted by msv at 11/8/2007 00:56:
點解仲未+我分既/..\
Originally posted by toro at 8/8/2007 20:27:
無嘢好玩,賭下帕布會唔會打得成八號風球

一賠一

最大買5分

帕布登陸後或一但公佈將懸掛八號風球cut盤

買喇喂~~~
Originally posted by msv at 9/8/2007 10:10:
會呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
下次請先睇規則再下注~ 祝下次好運~

其他版友有任何加減分問題請於該主題提出~ 多謝合作~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。