<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【聲明】有關賭八號風球一事

呢件事幾好笑,有人話我呃,有人話唔公平,我睇唔出我當買「打得成」嘅會員中有咩問題,不過算啦,而家發表聲明,該盤內嘅「打得成」小弟依然會當中,明日加分派彩,而買「打唔成」嘅,小弟唔會扣分但亦唔會加。

同時,小弟由今日開始將唔會再响呢區舉辦任何賭分遊戲(反正之前有人話我開得多,cheap哂)但小弟依然會繼續為本區擔任管理工作

多謝各位寶貴嘅時間

[ Last edited by toro on 2007-8-10 at 10:18 PM ]
其實我覺得只係因為天氣o既事有好多因素, 令你set唔倒明確deadline, 再加埋依個咁"有型"o既風, 先有咁多誤會姐

唔好唔開心啦 (問心喎, 真心架~)
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:16 PM:
呢件事幾好笑,有人話我呃,有人話唔...
我估到會發展成咁架啦

唉..d人都囉黎講...
我輸果陣都廢事嘈啦..
突然贏返我當bonus..
都唔知有咩好咬...
都係為開心姐大家

但我支持你繼續開 依d game 呀!!!
唔好咁啦...support u!!

[ Last edited by chong2002 on 2007-8-10 at 10:27 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-10 10:23 PM:
其實我覺得只係因為天氣o既事有好多因...
我無嘢
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-10 10:23 PM:
其實我覺得只係因為天氣o既事有好多因...
佢set 得好清楚
係有人自己係度諗錯野,鑽牛角尖咋!你明唔明

[ Last edited by chong2002 on 2007-8-10 at 10:29 PM ]
Originally posted by chong2002 at 2007-8-10 10:28 PM:

佢set 得好清楚
係有人自己係度亂錯野咋你明唔明
算喇,好多謝你支持,唔好討論喇,盞嗌交
Originally posted by chong2002 at 2007-8-10 10:26 PM:

我估到會發展成咁架啦
:haha...
又唔好話依d人o個d人, 5分對好多人黎講都係好少事姐
只係有野唔明確, 有人唔明白, 先有咁多誤會姐
而家個結果都算皆大歡喜啦
雖然我都唔可以解釋清楚 (因為依個case真係幾特別)
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:27 PM:

我無嘢
賭埋”蝴蝶”拉~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-10 10:32 PM:

賭埋”蝴蝶”拉~~
仲嚟執我死雞?賭春呀?都話唔開咯以後
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:30 PM:

算喇,好多謝你支持,唔好討論喇,盞嗌交
唔係呀,無奶油因為個別既人而導致一大班人無game玩囉我覺得
其次,其他輸左既人有冇出聲先?咪又係得果一兩個係度嘈
我唔覺得你有咩錯左,或者呃人既地方
d 自己自己審題唔清楚
你考試睇錯題有冇得屈返老師話你條題目錯呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。