<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-10 10:32 PM:

賭埋”蝴蝶”拉~~
你想激死他
Originally posted by chong2002 at 2007-8-10 10:36 PM:

唔係呀,無奶油因為個別既人而導致...
夠喇夠喇,唔係得我開嘢玩ga嘛,唔好再講啦,乖
Originally posted by tree728 at 2007-8-10 10:38 PM:

你想激死他
咪x就係
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:35 PM:

仲嚟執我死雞?賭春呀?都話唔開咯以後
點解???
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:16 PM:
呢件事幾好笑,有人話我呃,有人話唔公平,我睇唔出我當買「打得成」嘅會員中有咩問題,不過算啦,而家發表聲明,該盤內嘅「打得成」小弟依然會當中,明日加分派彩,而買「打唔成」嘅,小弟唔會扣分但亦唔會加。

同時,小弟由今日開始將唔會再响呢區舉辦任何賭分遊戲(反正之前有人話我開得多,cheap哂)但小弟依然會繼續為本區擔任管理工作

唔好la
你開呢遊戲呢度先會熱鬧ga
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-10 10:31 PM:

又唔好話依d人o個d人, 5分對好多人...
何來皆大歡喜?因為今次既問題導致所有人以後無game玩喎!?
係呀,5分我都覺小意思,唔明既咪講到明囉
佢地憑咩覺得toro 呃佢地同唔公平
我都唔明呀,你講俾我知
Originally posted by toro at 2007-8-10 10:38 PM:

夠喇夠喇,唔係得我開嘢玩ga嘛,唔好再講啦,乖

ok! fine!
我等緊你D蛙式盤架 唔好唔開啦
Originally posted by chong2002 at 2007-8-10 10:41 PM:

ok! fine!
多謝你合作
多謝曬!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【聲明】有關賭八號風球一事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。