<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 幾件衫分享=.=
返回列表 回復 發帖

幾件衫分享=.=

13歲學生仔..
係買d 平野..
請勿見怪

去圖
附件1,附件2
2%.乾濕嬲..

附件3,4
hyoma x kubi(古巨基畫既卡通)..
一邊可以做善事..個樣都唔錯.可以帶出街

附件5,6
indu衫一件..
2樓補snap

[ Last edited by 康bb on 2007-8-12 at 10:25 PM ]

照片 001.jpg

照片 001.jpg (376.1 KB)
768 x 1024 PIXEL下載

照片 004.jpg

照片 004.jpg (397 KB)
1024 x 768 PIXEL下載

照片 005.jpg

照片 005.jpg (372.3 KB)

照片 006.jpg

照片 006.jpg (309.8 KB)

照片 008.jpg

照片 008.jpg (367.4 KB)

照片 014.jpg

照片 014.jpg (298.5 KB)

附件7
5cm polo..
聽日snap.
因為洗左.

附件8,9
2%恤衫..

附件10
uniqlo skinny cut..

附件11
local jean form瓊華

附件12
uniqlo 白色 zip up

照片 016.jpg

照片 016.jpg (407.8 KB)

照片 018.jpg

照片 018.jpg (428.6 KB)

照片 020.jpg

照片 020.jpg (315.7 KB)

照片 023.jpg

照片 023.jpg (380.5 KB)

照片 029.jpg

照片 029.jpg (428.5 KB)

照片 030.jpg

照片 030.jpg (366.6 KB)

附件13
5cm..短衫.

附件14
snap

附件15
snap

附件16
snap

照片 031.jpg

照片 031.jpg (364.2 KB)

照片 032.jpg

照片 032.jpg (338.5 KB)

照片 036.jpg

照片 036.jpg (298.1 KB)

照片 038.jpg

照片 038.jpg (306 KB)

只係個人感覺, 唔好見怪

我覺得d 相影得好似案法現場咁
Originally posted by clkgtr at 2007-8-12 10:35 PM:

我睇完你呢句,再回返上去睇既時候.......哈哈......要叫救命
不過影衫褲係差唔多咁架喇

照片 032.jpg做咩唔影高d

[ Last edited by BBNN on 2007-8-12 at 10:52 PM ]
Originally posted by BBNN at 2007-8-12 10:51 PM:

我睇完你呢句,再回返...
太樣衰..
嚇親你地...
Originally posted by clkgtr at 2007-8-12 10:35 PM:

ok...下次會作改善..
下次上身影會唔會好d..
比d意見
Originally posted by 康bb at 2007-8-12 11:07 PM:

ok...下次會作改善..
下次上身影會唔會好d..
比d意見
上身影就一定冇問題喇

其實放嚮地下影就一定似...........................
除非你移走個背景, 以及整到件衫好直喇
Originally posted by clkgtr at 2007-8-12 11:30 PM:

上身影就一定冇問題喇

其實放嚮地下影就一定似...........................
除非你移走個背景, 以及整到件衫好直喇
哦..明白..
D衫岩岩拎出黎..
未燙=.=
2%.乾濕褸幾$?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 幾件衫分享=.=

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。