<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 我最愛男性時裝雜誌
返回列表 回復 發帖

我最愛男性時裝雜誌

單選投票, 共有 0 人參與投票
12.50% (1)
0.00% (0)
75.00% (6)
0.00% (0)
12.50% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
小弟見識小,可能有所缺漏,多多包容~

只討論時裝雜誌,所以冇<君子>同man's beauty~

本人最中意joker,因為都係成熟風格,我幾喜歡,
期期都有一章係講點穿西裝,成4,5頁,
而且都係$30,比較平~

smart max都好好,d野都好有性格
但rock野多,好多時d野都太誇張,
而且$40,貴0左d~

[ Last edited by seafireson2 on 2007-8-14 at 04:09 PM ]
點解無蒲王,龍虎豹等選擇??
Originally posted by s20021097 at 2007-8-14 03:41 PM:
係男性"時裝"雜誌bor.....
蒲王,龍虎豹入面d人都冇衫著......點睇都唔係時裝雜誌
My Choice:
1. Mens Non no
2. Cool trans
3. GET ON

Originally posted by s20021097 at 2007-8-14 03:41 PM:
搗亂
Originally posted by seafireson2 at 2007-8-14 04:12 PM:

係男性"時裝"雜誌bor.....
蒲王,龍虎豹入面d人都冇衫著......點睇都唔係時裝雜誌
就算係有衫著都係女人著
所以如果係時裝雜誌 應該係女性時裝雜誌
Originally posted by SCM at 2007-8-15 10:19 PM:

搗亂
扣9佢分啦, 半個版主
Originally posted by HediSlimane at 2007-8-15 05:03 AM:
My Choice:
1. Mens Non no
2. Cool trans
3. GET ON

我見cool 同cool trans 個logo一樣0甘濟,係個"L"下面多0左幾隻字,
i think係唔同地方ge版本

get on 同men's non no 真係唔識

[ Last edited by seafireson2 on 2007-8-16 at 02:10 PM ]
Originally posted by belibala at 2007-8-16 01:24 PM:

扣9佢分啦, 半個版主
半個版主扣唔到分ga
JOKER!!!!!!!CHOICE
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 我最愛男性時裝雜誌

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。