<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 親手將個寶藏塞左比細佬 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at  09:29 PM:

...
佢地指住我 , 係叫個妹妹仔上車我車
咁妹妹仔咪坐我上面羅~~
不過e+ ... 益左細佬~~
係喎~~~ 咁佢有冇坐上去你細佬個大脾呢???
越南好多地雷, 小心為上..

anyway, 唔明你講咩=_=
Originally posted by playbr2 at 2007-8-16 11:08 PM:

係喎~~~ 咁佢有冇坐上去你細佬個大脾呢???
咁又無 , 佢得40幾kg , 所以結果平排坐
但都貼到實一實拉~~
Originally posted by playbr2 at 2007-8-16 21:33:
原來你去左越南......$@*%
你都係同幼齒冇緣.....''肥黒熟''岩你多d , 因為實冇人同你爭

[ Last edited by playbr2 on 2007-8-16 at 09:37 PM ]
我都認同

玩幼齒無益嫁,前果排先有人因收藏大量幼齒相而被拘捕...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-16 09:15 PM:
e幾天 , 我去左越南

前天我一團人去左海邊坐人力單車 ,
我同我細佬 , 就係團中殿後 ,
係尾段團中一個12才左右的小妹妹 ,
佢坐的人力單車甩左鏈 ,
結果就大墮後 , 我又突然非常咁熱心 ,
成日轉頭去望小妹妹 ,
可能因為咁 , 我同我細佬既車夫 ,
都以為我地識佢 , 佢地三個人係度up$% ...
我當然聽唔明 , 跟手佢地指住我 ...
我好似個傻佬咁 , 做左個 "唔明" 既動作~~
佢地見咁 , 就指住我細佬 ...
原來佢地係叫個小妹妹上佢車 ...
天啊 !!! 12才幼齒呀~~我的最愛~~
我竟然餵到入口都唔識食~~
天呀!做咩今次你咁有眼嫁!
好在你出手陰一陰阿甘生咋
唔係既話,又一12歲小妹妹要睇心理Doctor啦!
天呀!多謝你呀!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-17 10:21 AM:

天呀!做咩今次你咁有眼嫁!
好在...
我但求比佢坐下姐~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-17 10:23 AM:

我但求比佢坐下姐~~
咁.....而家坐你胞弟度,有咩問題?
Originally posted by 自由神 at 2007-8-17 10:25 AM:

咁.....而家坐你胞弟度,有咩問題?
無 , 餐餐飯比你胞弟食 , 你唔食都無問題格~~
(我想感覺下佢d體溫姐 ...
直接d講 , 就係抽水既情況下 , 得到抽人水既感覺~~)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-17 10:30 AM:

無 , 餐餐飯比你胞弟食 , 你唔食都無問題格~~
(我想感覺下佢d體溫姐 ...
直接d講 , 就係抽水既情況下 , 得到抽人水既感覺~~)
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-8-17 10:23 AM:

但求比佢坐下姐~~
短短7分鐘之內就自傷矛盾一次!
Originally posted by 自由神 at 2007-8-17 10:34 AM:

短短7分鐘之內就自傷矛盾一次!
比佢坐下 , 咪有以上感覺羅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 親手將個寶藏塞左比細佬 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。