<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2007-9-12 11:33 PM:

獨贏
輸咗啦
Originally posted by mhkk at 2007-9-12 23:33:

獨贏
唉..................差少少中Q,如果跑800米就中啦
今次介紹第9口孖寶
9場 (3號)永旺財/(12號)包裝大師
10場 (5號)真叻仔

總共2注
3-5@46倍
12-5@49倍
我就介紹同系孖寶
1場 電訊大班
3場 電訊馬主

win 2 x 3
place 2 x 1

Good Luck
Originally posted by 小小康 at 2007-9-15 00:46:
今次介紹第9口孖寶
9場 (3號)永旺財/(12號)包裝大師
10場 (5號)真叻仔

總共2注
3-5@46倍
12-5@49倍
真係黑仔.......
真叻仔如果直路唔係連番受阻,一定有第2
Originally posted by 小小康 at 2007-9-15 19:20:

真係黑仔.......
同埋真叻仔1400短左D,1600,1800就perfect

今日中左尾場條Q保住個本
Enjoy the life
Originally posted by 小小康 at 2007-9-15 19:20:

真係黑仔.......
本來我都想買,點知突然有野做,好彩輸少1舊水
Originally posted by Ronno at 2007-9-15 19:41:

同埋真叻仔1400短左D,1600,1800就perfect

今日中左尾場條Q保住個本
初出跑1400都ok o架,唔關路程事,只係‘受阻咋......
大家今晚有冇收鑊啊!我好好彩贏左600幾蚊!
大家點睇星期日第4場【凱旋駿驥】第6場【雙妙星】啊!
我睇晨操覺得LEE2隻馬好好火,我覺得好大可能會幫霍利時起個孖!大家馬友點睇啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【等左好耐,馬季開羅喇】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。