<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2007-9-10 10:44 PM:

[url]http://www.26fun.com/bbs/...
咩喎!
我都無話我果度有片睇
佢地自己傻咋!不過佢地搏到呀!
Originally posted by kinz at 2007-9-10 10:44 PM:

萬惡淫為首
我咩都無做過
Originally posted by SCM at 2007-9-10 10:52 PM:

咁之後森美有冇
邊有呀
不過果度都夠曬貨俾班友仔幻想啦!
Originally posted by SCM at 2007-9-10 10:58 PM:

呢條片既精華唔在於人物
而係在於對白
我post呢條link既精華唔在於條片有幾吸引
而係在於引“蛇”
Originally posted by kinz at 2007-9-10 11:02 PM:

個套根本就係正經片,邊樹會有嘢睇,好明顯個個都唔清楚套片就.....
無計啦!
香港大奶妹少得可憐呀
Originally posted by SCM at 2007-9-10 11:06 PM:

嗰班"ccccccc"????
定係cd-rom
理得佢係青足蛇定響尾蛇
Originally posted by eric911 at 2007-9-10 11:11 PM:

喂,使唔使999分呀,下載都冇毛自由,你地班有錢人玩晒啦,即係「蝦」我地啲星斗市民啫﹗
與其o係度大呼小叫,不如努力為EF作貢獻
等版主獎你“分”好過啦!

再者,呢度已經有曬D相
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2335530

無限分嫁喎!無quota咪等聽日先囉!
Originally posted by SCM at 2007-9-10 11:23 PM:

即係邊度????
net模d佬post嗰d都唔洗分
[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by kinz at 2007-9-10 11:25 PM:

之前dd無set分,依家只怪有人遲來了
唔係遲定早既問題

相係人地既,人地有權set 5000分先Down得都嫁喎
唔夠分既,就為“分”努力啦!竟然係度怪人set得高?
人地老馮set 0分嫁?老二都要俾$$先有得影嫁喎!
公平D得唔得?
Originally posted by eqhigh at 2007-9-10 11:30 PM:

我諗我地巡察既全部都有
點解我..................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。