<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 5-7-2008 18:44:

屌你!我係大佬呀!
BoyBoy, E.D., Master-D, 沙沙, Triangel, ckyckk, 自由神 呢 d 都係我d "o靚" 咋~~
I've edited into my own version.
This is totally what I am feeling recently.

That's all and I'm not going to give further replies.

Thank you eveyone I beloved.

本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-7-7 at 06:39 PM ]

評分次數

Originally posted by e_e at 7-7-2008 14:41:

咁你係咪叫我ed舊人走 ...
你本來早就比人 "dek" 走咗啦~
係你回魂兩次姐~
Originally posted by trista_cheong at 7-7-2008 14:13:

嘩你個死仔吖………一返到工就見你回我回得咁認真
Originally posted by gn00987333 at 7-7-2008 14:14:

情緒低潮
Originally posted by trista_cheong at 7-7-2008 14:52:

錄音!錄音!錄音! 唱K區!唱崎嘔!
Originally posted by 自由神 at 7-7-2008 15:49:

笑忘書~
Rest~
唔知有幾多人真係真心逐粒字咁去睇晒成篇 "萬字文" 呢 ?………
雖然我唔係原創者……但係入面真係我既個人感受黎架……

PS: 醒起篇野漏咗 A佬 同 D佬……大檸樂………
Originally posted by gn00987333 at 7-7-2008 17:22:

真係阿,我睇返舊時既我,真係有咩講咩,依加人大左,好多野都會避諱左
好多野都會只放係個心度,但有時也會很想找一個知己去說清心事
但,好可惜的是,我到現在還未可以找到一個真真正正的知己
就連你們也不是,我現在有一點事也只對家中的人說,其他人不知道的
只會用冷眼觀看,感覺上有點難受,但,人就是這樣,不關自己事的,只會不斷笑人怎樣怎樣
當自己遇上時便只懂逃避

我地結婚吧...........................

Originally posted by d228216 at 7-7-2008 16:03:

口水佬
終於升格做 "佬" 級...........................................

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。