<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:13:

係喇係喇~ 知你乖喇~
至多下次點都hold 到你返嚟先開,好未呀?
太好了... (成功令傻佬落搭 vA_Av)
我五月返.........
Originally posted by ckyckk at 9-9-2007 20:13:

你出多d post , 2 月前谷爆佢咯
不如你叫多啲阿 "TV 學賤人" 黎好過啦.....
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:18:

What MODS they are without deci...
"淫掍" BXXD 蛙 is not a "溝女版主" 唔通 he is a "溝仔版主" 咩 ???

Right, I have many great girls introduce for you......
(But you better plan a solution for the "扭耳仔" section.....)
Originally posted by ckyckk at 9-9-2007 20:24:

呀"賤人"神龍見首不見尾
次次放低d password 後即閃
你搵佢大佬呀"具人"刮佢好過啦  
阿"懼人"淨係識講"肺腑之言"
一陣老点我就唔係幾好啦.....
反正佢又比雞哥你搞過啲 POST..... 實好熟啦......
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:30:

係咪先??? 死都去馬呀~~~
OK, 咁你聽住喇~~~

第一個姓余..........................................................................................

名霧連......

第二個姓鄭.....................................................................................................

名殷夷.............

第三個姓黃..........................................................................................

名下胃.................

唔知閣下要邊位呢 ?????
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:43:

我決定一死以謝天下!
你死咗佢哋会跟埋你架.....
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:39:

我係蟻皇咋,你係人妖叻好多咖~
Originally posted by 自由神 at 9-9-2007 20:45:

唔係講果三大奇女子呀?
唔通係你...........?
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:46:

睇我幾錫你,好似national geographic d 大狒狒幫d 細狒狒咁捉蚤........
錫先捉咖~
阿大狒狒呀,麻煩你順便伸手幫我一個 "C狒" 添吖唔該~~~
Originally posted by Beelzebub at 9-9-2007 20:49:

呢d 好嘢,留比呀褲版主你享用.........或者你進貢比 admin啦~
小弟遵命 ~~~

等我以 BOYXWXN 名義 send PM 比 admin 先........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。