<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂
返回列表 回復 發帖
中秋節快樂
5 z/ {7 U2 l$ I! w7 k人月兩團圓, ]. S1 p6 h( j" o; {& O
大家happyhappy
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
3 M2 \: F2 U/ G5 r6 S: C點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
) T) `) r0 ~; k. G5 c  a
咁不如move去港男" v1 v# ^0 \! l; N8 \
呢度再開個唔邪既post
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:41:
* D5 ]; d8 X! |1 c! V2 }' c5 n- G8 i8 _0 @3 p0 K
咁不如move去港男+ ^. Y' Y3 u  i! T5 X. i% b
呢度再開個唔邪既post
& o0 E- o* f2 }3 T5 {
我都話唔到事!你地LIKE啦!
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:45 PM:
8 G7 F. W8 i, e" E5 I' T0 m, W4 x) E0 M
我都話唔到事!你地LIKE啦!
7 U# c# C  Z2 {4 u, @我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
Originally posted by SCM at 2007-9-24 22:46:
# a3 U3 F, N" }9 u; f. g& x0 v$ K9 D7 R' S  k' w$ H8 j- ^
我就係要睇下你地lkie唔like 我先做得野ga ma
9 t* @5 O4 p/ ?: X- U: }我投票【冇所為】!!
2 j$ A1 s3 p# `0 B8 i. t睇大家意見啦!!
祝everybody中秋節快樂
中秋節快樂~
Sony ILCE 7(a7)
神牛TT 685s & 美科MK320s
祝大家人月兩團圓
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-24 10:40 PM:
9 x3 H) _! B1 K8 p  L% v8 G$ L點解講下講下好似變到有D邪邪地喎
) ^; D/ ~5 I/ t/ @0 t( Q0 x3 L
9 @8 g% ]5 J# R0 W
係你邪邪地者﹗: g5 a! j- w! T# {) I/ y
Originally posted by eric911 at 2007-9-24 23:28:
: \. v, D! V+ w8 L: L3 \8 ]/ U9 H' ^
3 }; D: E0 U- }  U' R6 g7 P, I4 C0 d' `: t1 t$ e/ T
係你邪邪地者﹗
% m0 X/ N3 l) ]6 w! o
0 n- [9 A- H/ |/ J
我冇呀!唔關我事呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 祝E分巴打們中秋節快樂

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。