<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】開季球迷鳩up專用區
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【NBA】開季球迷鳩up專用區

就嚟開季,大家可以入嚟講下今年睇好邊隊,最唔中意邊隊,討論下熱身賽成績同球員交易傳聞咁,等大家都可以熱定身睇波,開得响呢邊唔開响體育區就實有原因,等大家可以互相小下喇叭,踩下人哋中意嘅隊咁拿!講明呀,大家吹下水傾下波,唔做得動真火ga,唔玩得就咪鬼入嚟留言呀,無謂做壞左下次大家局住做小白兔就無謂啦,為左帶起個氣氛,小弟一星期內會留意住呢個貼,有好嘅回覆、帶起討論氣氛或者有一手資料嘅就一定加下分咁啦

小弟今年依然支持太陽!你唔好理我,總之拿殊一日仲响太陽我就一日都撐硬隊波,最唔想見到馬利安換走,同時希望格蘭希爾可以重振雄風!同太陽隊一齊殺到攞冠軍!

[ Last edited by toro on 2007-11-1 at 07:45 AM ]
一定唔係馬刺 , 因為佢一向都唔連霸既~~
希望火箭可以發揮正常拉~~
傳媒報道,湖人及公牛的高層最近有緊密的接觸,雖然現時就交易條件仍存分歧,但湖人有送走高比的打算。

美國ESPN網站報道,洛杉磯湖人    及芝加哥公牛的高層最近一周每天都會就拜恩的轉會進行談判,了解彼此交易的意向。據報湖人要求從公牛得到鄧恩、哥頓、泰奴斯湯馬士及路亞。但公牛決心留下鄧恩,令現時談判停滯不前。不過,以現時的進度,雙方的分歧可能在十一月底前得到解決,在球季初段完成這宗擾攘多時的震撼交易。

呢單嘢大家點睇?如果湖人真係換走高比,我諗嚟緊三幾年都可能成為魚腩部隊…
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-10-30 09:50 PM:
一定唔係馬刺 , 因為佢一向都唔連霸既~~
希望火箭可以發揮正常拉~~
咁嚟講你愛隊?你唔係中意馬刺嘅咩?
而家係 nocioni, 哥頓、泰奴斯湯馬士及路亞 for kobe

bynum, turiaf/tyrus thomas, odom, gordon, fisher (subs: walton, nocioni)
依個陣都唔會太差, 預料gordon過到黎會做倒得分王
Originally posted by 艾力克 at 2007-10-30 09:59 PM:
而家係 nocioni, 哥頓、泰奴斯湯馬士...
咁今年捧邊隊先?
Originally posted by toro at 2007-10-30 09:52 PM:
傳媒報道,湖人及公牛的高層最近有緊...
其實近幾年睇住kobe孤掌難鳴,好心up,又81,又兩屈得分王都於事無補
咁佢想走都合理呀,喂大佬,佢再冇幾多年可以打到咁高水準o既波
再唔搵隊強隊走等幾時?
但係要換到佢,公牛又要用好多籌碼,到時公牛都唔夠勁....
我覺得公牛起碼要留到deng,hinrich同ben先叫有機會
如果要換埋deng就死都唔制~
阿嬌真係好靚呀~~~ ^.^  *.*
塞爾特人今年可唔可以俾佢搏到呢?
淨計正選陣容,的確超強。
不過有時D野真係好難講
Originally posted by 自由神 at 2007-10-30 10:08 PM:
塞爾特人今年可唔可以俾佢搏到呢?
淨計正選陣容,的確超強。
不過有時D野真係好難講
「籃球唔係數學」

不過如果夾到就確係一支勁旅
GRANT HILL係黑仔王,去邊隊黑邊隊(雖然我幾鍾意佢)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】開季球迷鳩up專用區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。