<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】開季球迷鳩up專用區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-10-30 10:13 PM:

「籃球唔係數學」

不過如果夾到就確係一支勁旅
作為狼王多年既fans,心中的確希望佢能夠成功
Originally posted by 阿感 at 2007-10-30 10:14 PM:
GRANT HILL係黑仔王,去邊隊黑邊隊(雖然我幾鍾意佢)
咪咁黑心呀下,霉咁耐係時候轉運
Originally posted by 自由神 at 2007-10-30 10:15 PM:

作為狼王多年既fans,心中的確希望佢能夠成功
一個佢,一個艾佛遜…只可以話命水爭d
我都鍾意太陽,拿殊,史度達米亞,馬利安,馬利安走真係幾失望,我覺得格蘭希爾幾難打返起,仲要係太陽隊打,應該唔會太夾。

不過我最鍾意火箭,今年新教練,新改革,希望可以打返起隊波喇,最重要有法蘭西斯,t mac同明哥
Originally posted by toro at 2007-10-30 10:16 PM:

咪咁黑心呀下,霉咁耐係時候轉運
同當年既馬龍一樣
咩榮耀都有,唯欠指環
火箭今季真正升空!!
Originally posted by chong2002 at 2007-10-30 10:24 PM:
火箭今季真正升空!!
望就咁望喇

最緊要 t mac 同 明哥唔好成日傷
Originally posted by 自由神 at 2007-10-30 10:22 PM:

同當年既馬龍一樣
咩榮耀都有,唯欠指環
轉去湖人嗰年真正表現到籃球唔係數學,嗰個陣容理論上係超強
Originally posted by toro at 2007-10-30 10:26 PM:

轉去湖人嗰年真正表現到籃球唔係數學,嗰個陣容理論上係超強
只係敗o係活塞手上姐
加上對活塞4場,馬龍都無落過場
如果唔係活塞內線唔會咁惡
Originally posted by toro at 2007-10-30 10:02 PM:
咁今年捧邊隊先?
如果真係要揀一隊, 我就揀自己o個隊fantasy nba team啦
冇話鍾意邊隊, 不過想celtics拎冠軍, 好似zo咁最後拎倒冠軍就係大團圓結局
3個有實力, 獨當一面o既球員, 如果可以一齊完成冠軍夢, 場面一定好感人
我諗對手就算輸左都會登佢地高興

球員就like agent zero o既自信同勤力 (唔好同我講個個球星都要有)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA】開季球迷鳩up專用區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。