<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家覺得一個av女優最重要咩???
返回列表 回復 發帖

大家覺得一個av女優最重要咩???

單選投票, 共有 0 人參與投票
90.32% (28)
9.68% (3)
您所在的用戶組沒有投票權限
我絕對支持 "演技派" , 佢地d表情 反應 叫聲 , 真係令人慾仙慾死
例如 友崎亞希~~
穂花  身材+樣貌+表情+反應+技術
老實講AV套套都差唔多
演技出色與否,都唔係太緊要

講真身材個個都有翻咁上下
但有時太巨大反而未必一定吸引

所以一定要樣靚,加上好身材,咁就正
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2007-12-21 01:49 AM:
老實講AV套套都差唔多
演技出色與否...
得罪講句 , 好多女優都係機械式叫法 , 同一味整個慘樣出來 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-21 01:58:

得罪講句 , 好多女優都係機械式叫法 , 同一味整個慘樣出來 ...
咁奇怪  咁點解仲要整"表情+反應"
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-21 01:58 AM:

哈哈,你所支持既"演技派" , 講到明係靠演技,佢地d表情 反應 叫聲又有幾自然?又有幾唔機械式法
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2007-12-21 02:20 AM:

哈哈,你所支持既"演技派" , 講到明係靠演技,佢地d表情 反應 叫聲又有幾自然?又有幾唔機械式法
你咁問 , 咪即位問有演技的女演員 , 同無演技的女演員有咩分別 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-12-21 01:43 AM:
我絕對支持 "演技派" , 佢地d表情 反應 叫聲 , 真係令人慾仙慾死
例如 友崎亞希~~
個樣唔掂既話,我睇都唔係睇
好果有個黃夏蕙咁既樣
叫到慾仙慾死咁
你會有乜反應呢?

http://www.youtube.com/watch?v=X62PhHa78U8

演技派 ? 我 OF COZ 要身材+樣貌喇 -_-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家覺得一個av女優最重要咩???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。