<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 點解呢個版咁少人....
返回列表 回復 發帖

點解呢個版咁少人....

唔通...ent冇潮人係度?
Originally posted by leochan1991 at 2008-1-8 09:58 AM:
唔通...ent冇潮人係度?
當然唔關會員潮唔潮事啦
係我呢D版務人員做得唔好
搞到呢度人氣唔好
對唔住!我向各位潮既會員道歉,呢道令你地失望
此版既未來方向將來經由 潮人特搜既各負責人一齊討論及確立出一個新方向同目標。
Originally posted by 自由神 at 2008-1-8 10:15 AM:

當然唔關會員潮唔潮事啦
係我呢D...
我都係講下笑
我都知因為係人氣太低...
冇咩人管理呢度..我已經好比心機發post架啦~.~
Originally posted by leochan1991 at 2008-1-8 10:26 AM:

我都係講下笑
我都知因為係人氣太低...
冇咩人管理呢度..我已經好比心機發post架啦~.~
好多謝你
當然......一個版區既人氣
最終都係要靠各位熱心會員去聯手創造既
無會員好似leochan1991你咁樂於出post撐住個場既話
我地定咩方向都係徒勞
Originally posted by 自由神 at 2008-1-8 10:30 AM:

好多謝你
當然......一個版區既...
但係點先可以令到呢個版人氣提高呢?
點先可以好似娛樂版咁...
Originally posted by leochan1991 at 2008-1-8 10:35 AM:

但係點先可以令到呢個版人氣提高呢?
點先可以好似娛樂版咁...
呢層要經過各版務員詳細討論啦
Originally posted by 自由神 at 2008-1-8 10:40 AM:

呢層要經過各版務員詳細討論啦
我想問點先做到版主...我對呢方面幾有興趣...不過...我d發貼數量...
其實我都有留意開你地d貼..
但我對呢d潮物既認識太淺..
介入唔到..呵-.-所以得個睇字
Originally posted by makin at 2008-1-8 12:31 PM:
其實我都有留意開你地d貼..
但我對呢d潮物既認識太淺..
介入唔到..呵-.-所以得個睇字
我都唔係好勁ja ma....但都可以大家一齊討論下ma
講講下..or問多d..不知不覺你會識多D呢~

[ Last edited by leochan1991 on 2008-1-8 at 03:32 PM ]
我申請左efun咁耐
都係e2-3個月先入黎e到睇= =...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 點解呢個版咁少人....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。