<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » (轉貼)gel頭心得.....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2008-1-10 08:06 AM:
i am using both ice and gasb, but i...
ya...gatsby is very sticky...
Originally posted by leochan1991 at 2008-1-9 23:45:

好似話會生cancer-.-'
會唔會生cancer我就唔知道喇
不過年幾大d就一定會少好多頭髮
最好就唔好用
其實各位gel之前會唔會加d水濕頭先?
有時訓醒唔濕好似好烏糟咁
Originally posted by makin at 2008-1-10 05:27 PM:
其實各位gel之前會唔會加d水濕頭先?
有時訓醒唔濕好似好烏糟咁
濕頭係好, 但是個頭好易油, 因為你只濕無加洗頭水, 一日之後放工個頭就超油,
有時我起身的時候成個孫悟空咁, 整好耐先整好, 我用個隻泥OK啦(唔記得左個名),
不是太硬不是太軟, 夜晚返去洗頭就無哂啦, 真是好想留長頭髮, 朝早梳一梳就得啦!
我真人好瘦..如果留長頭髮..怕出街比人打/_\
但唔濕頭就咁用gel..感覺會..如果濕既濕成點?
Originally posted by makin at 2008-1-10 10:14 PM:
我真人好瘦..如果留長頭髮..怕出街比人打/_\
但唔濕頭就咁用gel..感覺會..如果濕既濕成點?
點解瘦唔可以留長頭髮-.-
Originally posted by leochan1991 at 2008-1-10 11:30 PM:

點解瘦唔可以留長頭髮-.-
可能佢怕留長後變左做女人, 我都有咁的問題,
因為我本身都是瘦, 留長頭髮後真是有少少似女人, 哈哈!
我覺得會仲瘦-.-睇錯好似吸毒果d咁..
我自己就用xtah
我想問各位有冇第2d好介紹@@??
我覺得xtah唔夠耐,我d頭髮好硬比較難整~
Originally posted by leungbing089 at 2008-1-11 09:52 PM:
我自己就用xtah
我想問各位有冇第2d好介紹@@??
我覺得xtah唔夠耐,我d頭髮好硬比較難整~
ice都係一個唔錯ge選擇!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » (轉貼)gel頭心得.....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。