<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 係我有問題?!________
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sweetsweet at 2008-1-25 11:09 PM:

你說你係肥佬?
你身邊d朋友都英俊過你?

你有冇為左咁 唔開心 過?
有想過,但我不會唔開心,因為我是出真心交朋友的,而且他們也可以介意我醜姐,但他們沒有。
所以做朋友E加野,不是單說樣貌的,如果大家都是靚仔,但談不上話,有什麼用呢?
[奧井雅美]近衛軍--近衛師團團長
Originally posted by sweetsweet at 2008-1-25 11:17 PM:

多謝你意見

可是我思想要怎樣改變??
我覺得好辛苦..
現在你最大問題是自己介意自己,你先要放下緊張的心,如果你時常怕男性不喜歡你,你會很痛苦的。

或者你曾試過受到人這樣說你,所以你才很介意樣貌。你現在第一件事要做的就是增加回自己的信心,你試多做些自己認為強的東西表演自己(例:煮食、說笑、畫畫...等),自己有了信心,就唔怕人說你啦。
Originally posted by e_e at  10:35 PM:

Originally posted by e_e at 2008-1-25 09:57 PM:

講真 , 靚仔又點??? 我夠靚仔到爆拉 , 咪一樣溝唔到女 ...
其實男要既真係唔一定係靚女 , 睇下我地呀b嫂就知
始終難逃1劫
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 自由神 at 2008-1-25 09:23 PM:

呢個就係魔鬼一號[...
魔鬼一號正式預告——一項驚天動地既陰謀即將蒞臨本論壇~
密切期待——魔鬼一號  標題 《時辰到》 !!!!!!
Originally posted by oz2 at 2008-1-25 11:27 PM:

現在你最大問題是自己介意自己,你先...
不過我不知自信可以從何做起..
我覺得有只外表才可以給我自信...我試過改變這價值觀..不過改不到...

假設畫畫,音樂,我都比其他人優勝,沒錯,係會比到我小小自信,
不過真係得小小
...

how can i do..?
Originally posted by sweetsweet at 2008-1-26 02:43 PM:

不過我不知自信可以從何做起..
...
人不能那麼貪心嫁,每件事令你只有少少自信,但在日子不斷積聚,你的自信自然會多的。

而且我覺得你的社交圈子可能太窄,因為香港並不是所有的人只看樣貌的。及你應該認識一些思想較成熟的人做朋友,因為他們才有一定的思維幫到你。

其實有問題最終是要靠自己面對的,不論如何,我精神上支持你對面吧!!
做朋友姐~ 唔使下下計邊個靚D
人地唔理你 你都可以講多D野吸引其他人注意架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 係我有問題?!________

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。