<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
0 g( N; p$ S* b8 H

, P9 P) [3 n8 e, {$ s
) _5 T6 m$ a2 `, \加爆分~
祝你都新年快樂!BB萬歲!!!!!!!!
俾個可愛BB呃左添~
咁細個就咁出風頭, 大過仲唔入英皇做~
睇BB個樣一定褔星高照,連媽咪都會行好運,祝極樂爸媽同BB新年快樂﹗
幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
好可愛wo~6 P& j6 }- T* j
7 E$ D) ~3 l9 b8 F
  v6 @9 a) }) S; f, a9 f
不過可以再玩盡d
" V: t+ V5 w2 P# v+ ]$ A+ \4 a連file名都改埋咩咩神同咩咩芝裸照
! W6 m& b; O- t) f$ z$ j! \7 V唔知有冇死蠢搵上門呢XD
Originally posted by QuiGonJinn at  09:38 PM:
0 c; x8 e$ J4 C( r' x' g幸福其實可以好簡單,多謝極樂妹妹令我頓悟.
% s2 a  i5 p: D: t" W( y
# a0 p# w$ q3 R2 ^, D% Q
你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 02:43:* I9 W' s" g# {& o2 ]  z& ~: b! O" a
* V9 t4 X" @2 ^/ l

9 N+ c7 d0 _7 y" N8 ]" y你e排哽係四圍頻頻撲撲揾第N張揾到Lost 左呢
5 V0 f$ Q' m4 p3 f大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.
. o) p$ @  |+ D  t2 i, A( L8 j: X
* L9 Y! f3 l  h: F迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花...2 X8 G) q3 ~/ o/ i# B! ~
5 Q0 D+ P7 n2 j. t
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  02:57 AM:* C, L9 S# Q1 x% Y2 u& u2 z
4 C! A* m0 c' V1 {8 ]
大把人揾我做鑑證,根本唔使自己揾.
- P4 @. p/ F& E3 M8 L7 I# d+ U
, V# d' T; C0 K2 N迷失係因為呢期唔知做乜太多桃花...
; _# ^4 {; B' K/ e) n: I. e! \+ \2 a4 ?# b! _' |' @
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 03:00 AM ]
* m" r2 j& l! Z+ Q! x3 p& t; c' u4 y% h# }0 K2 P  |
你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎$ }2 I1 L. C: C5 d: S* O* B* P, U
定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。