<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張
返回列表 回復 發帖
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:09:
( j; g& M8 r* M& v& |- B, p
+ ~/ b1 a3 C# D' @" U
) r' M! W- l& G你講新年嗰d出租牛郎見長家既part-time 下嗎+ {) s4 x( c0 T* u# ?4 O0 h
定你有份搞年宵花檔但又凍又落雨ㄚㄚㄚㄚ嗎
' ?, ]# q8 S9 s& y; R
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
Originally posted by QuiGonJinn at  03:13 AM:
% ~* p1 n& i+ y0 ^4 P3 G) O  H# r% k( @: Z: d
我圍頭佬種桃花架...忽然咁凍開唔切
' n. C$ z& `7 e* o! @, b

2 ?! b8 w  B# E3 p: W+ }咪梅花當桃花先得架
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:16:
# |! N' f7 u4 K+ G3 J
) |$ e  g8 g8 T1 o  V! B. j8 j, p; R+ l. Q5 Q) q  m+ ]# c
咪梅花當桃花先得架
6 Y6 W" q# `9 V  b梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?
. @; l2 N8 Z. b0 i/ x我唔要,你拎返走.
Originally posted by QuiGonJinn at  03:18 AM:4 [7 L; F( }2 Y2 M

% h8 A0 G$ a7 O" i) P梅花?係咪你噚晚半夜嚟我屋企放低嗰枝?
1 n4 e4 N6 _. y, A6 b我唔要,你拎返走.
3 o8 m1 T% ?0 f& L5 \' e6 C: [1 _3 B. ]" w) N, q
唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 03:29:: i3 b& N" J' z, Q, m5 \! N. @

S; v* F8 V# P% i& K- b: L
! Y/ Z' k' i: |9 X5 m唔得, 我要劫褲濟貧看槍來~
9 X. K% h  \% z0 I0 G8 k4 A8 q
你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
Originally posted by QuiGonJinn at  03:54 AM:
! y2 |; n$ F: @6 I
1 U! Z/ G0 z* S( r# x' F你劫咗我條褲,到時係你要看槍!!
$ |* v: z3 l2 B  h
' X% }3 V7 b8 B( r! v# V
我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
Originally posted by playbr2 at 2008-2-4 04:22:. {, a4 q# Z% C. u  d

1 e$ }, M) s; F, V' ?
6 `' S, G# G1 n5 q6 D$ p我劫咗你條長褲 , 你半夜經已凍死咗
7 O6 f! v0 U( @我只著短褲...
0 }# ?5 x. x, |/ j6 U( g0 v+ R
4 A  s1 V- F' b/ j就算我真係原本著長褲,2 C* G# o$ n, N0 O
槍仍是要看,沒變.
7 ^8 _4 u0 L6 g# E( x8 R. Y- t/ i: `2 e0 L
[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at  04:35 AM:
1 [  e1 h0 d- O" C: r) j% K, X0 ^+ N9 z5 p- {" N' u
我只著短褲...( b: M8 r- X' C
6 u1 v$ O6 Q( i' G, P2 H8 F
就算我真係原本著長褲,) Z* _& @4 w4 \  E+ q; D7 ?
槍仍是要看,沒變.
: R# n1 o0 u& H  L/ d
$ u% }8 {4 G# B& y- g. Y$ k5 i, G[ Last edited by QuiGonJinn on 2008-2-4 at 04:45 AM ]
, w" D  O, w6 L; V9 Q* `5 u
4 z! `2 \, m2 ~) n+ h$ K
掛件Cap 帽都怕跌.... 凍得縮了(冷縮熱脹)....看!不見鳥
極樂妳好,你個bb都姆可愛,著咁多3實唔會凍親啦,希望妳個女身體健康^^
看完後真的感到很touch
, s1 E; ^6 m3 S' L  {我預祝小姐新年快樂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 過百張相的其中幾張

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。