<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我會唔會好過份呀!
返回列表 回復 發帖

我會唔會好過份呀!

怎好說呢, 我初一就做左d衰嘢,
我e-mail d嘢比情敵的公司同事,
爆佢衰嘢.

因為他們一度出賣我, hurt 我.
但因我飲大了, 朋友幫我做.
但係唔係太過份嗎?  

雖然他們整我到一個好悲慘的地步,
但我咁搞佢, 咪又係報仇心, 忡未放地.
我一向都好忍得, 但唔知點解一飲大左就
會發洩出來, 明天又忘記了.

我係唔係好衰女呢, 我知我心仲愛呢個衰人,
但佢咁衰點解我仲不能放低.

他們就可以開心去旅行. 溫馨過活.
我就一個過節, 係咪咁所以唔抵得.
就發瘋呢.

新年真係好lonely 呀. !!!
你就係[奇拿].原來係你放d相上網既.......
奇拿大人原來係女人@@重要係26fun@@
我係咪要報警呢??????
既然都做左,見步行步啦
Originally posted by 劉偉明 at 2008-2-9 01:12 AM:
你就係[奇拿].原來係你放d相上網既.......
Originally posted by shanlinlla at 2008-2-9 02:21 AM:
我係咪要報警呢??????
Originally posted by cazykiller at 2008-2-9 01:19 AM:
奇拿大人原來係女人@@重要係26fun@@
三個好無聊既人..........
為咩呀大佬........
Originally posted by newlife2008 at 2008-2-9 12:50 AM:
怎好說呢, 我初一就做左d衰嘢,
我e-...
過節唔能夠同心愛既人過.......
的確心酸唉!仲好痛苦添嫁...如果見到佢同第二個溫馨
不過我都唔認同你所做果D野,講真損人不利己
你話你飲大左?係朋友幫你,唔係你親手做?
唔好幫自己諗籍口啦,你其實做果陣個心都爽爽地既
不過之後諗番又有D後悔姐

不過既然做左......都無咩可以諗
唯有見步行步啦
有機會,而你真係覺得後悔既話,咪道過歉囉
始終感情事無對錯,將佢表面化公開化就真係錯
Originally posted by 自由神 at 2008-2-9 11:00 AM:

三個好無聊既人..........
為咩呀大佬........
呢啲人真係睇相睇到上晒腦………  
新年留留 d家野 真係好危險= =
愛情唔係 1+1 既,對與錯邊有道理講丫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我會唔會好過份呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。