<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » Levi's全黑501
返回列表 回復 發帖

Levi's全黑501

本人買左條Levi's全黑501
佢本身係直腳的
但係發覺褲腳幾大下
著左對Adidas Gazelle後
著到成條褲好直
姐係咁
      |  |
      |  | <-條褲
對鞋->[_____]| <-褲腳

有咩方法可以著返有d摺[行]出黎
姐係咁
      |  |
       <  > <-條褲
對鞋-> [_____]> <-褲腳

唔該咁多位

[ Last edited by Harrison on 2008-3-26 at 10:35 PM ]
著到成條褲好正

記然著到條褲咁正 點解重要改變佢?

有咩方法可以著返有d摺[行]出黎

拉低條褲
買過一個length 長d 既 501

[ Last edited by chong2002 on 2008-3-26 at 09:28 PM ]
你望住我像河看海 我望住你如何按奈
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

應該係褲腳有冇洗水問問題......冇就係冇..
著到成條褲好

他应该想讲著到成條褲好
Originally posted by chong2002 at 2008-3-26 09:26 PM:
著到成條褲...
唔好意思
我係想講好直

你意思姐係我條褲短左,,所以先會咁樣??

[ Last edited by Harrison on 2008-3-26 at 10:37 PM ]
Originally posted by iamkaka at 2008-3-26 09:54 PM:
應該係褲腳有冇洗水問問題......冇就係冇..
唔係想要洗水果d
Originally posted by Harrison at 2008-3-26 10:35 PM:

唔好意思
我係想講好直

你意思姐係我條褲短左,,所以先會咁樣??

[ Last edited by Harrison on 2008-3-26 at 10:37 PM ]
哦我明啦咁
直有好多reasons 既
第一可以係條牛太軟
第二可以係條牛太闊
而你條501 就兩個問題都有

要解決依d問題好簡單
買條重oz 硬d 既牛(levis 果d 好軟既,,,買日牛 就會 quality 好d )
or 買條fit身少少既...

如果就咁用條501 要做到咁既effect都唔係無既...
用d 大對d 既鞋浪起條501 ...不過效果當然唔係明顯架啦,始終levis 既布好軟...

[ Last edited by chong2002 on 2008-3-26 at 11:37 PM ]
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by Maxson85 at 2008-3-26 10:28 PM:
著到成條褲好

他应该想讲著到成條褲好
神呀..你竟然明白 =.=
酒不醉人 人自醉
唔通肉麻都有罪

Originally posted by chong2002 at 2008-3-26 10:45 PM:

哦我明啦咁
...
我諗係太闊,,如果太闊可以點??
Originally posted by chong2002 at 2008-3-26 10:45 PM:

哦我明啦咁
...
我想改窄半吋至一吋,,好唔好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » Levi's全黑501

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。