<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 初盤啟示:馬會送錢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-26 11:20:

呀伯真係跌左呀....
呀伯 1.98 ---> 1.95
曼聯跌得仲勁....1.8 ---> 1.74

我唸兩隊仲會繼續跌....好彩琴晚入左少少~
呢場利記將會出依坦積把關....
並會出賓納特...大衛馬田...Plessis...Insua等等長期後備球員....而且伯明翰主場自12月到依家10場波只係輸過比車仔0:1(果場佢地其實都踢得好).....
因此客勝賠率十分高....
費托...謝4...古積...馬斯查難奴...懷斯...沙比阿朗素...拉爾拿...巴布...奧尼利奧(已因傷收咧)呢場都唔會出...

不過我唔建議大家買呢一輪任何既英超比賽...包括呢場...
我超聯呢一輪既心水係富咸同讓客[+1]....

不過大家都係買小小好啦.....

[ Last edited by feuosma on 2008-4-26 at 04:49 PM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
澳門個邊刀落左少少菲.好!呢次就撑撑kake先!

伯明汗主勝2.65倍($200)!
簡簡單單,收工!!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-26 18:13:
澳門個邊刀落左少少菲.好!呢次就撑撑kake先!

伯明汗主勝2.65倍($200)!
簡簡單單,收工!!
保本要平手盤好過啦~~
Originally posted by feuosma at 2008-4-26 16:39:
費托...謝4...古積...馬斯查難奴...懷斯...沙比阿朗素...拉爾拿...巴布...奧尼利奧(已因傷收咧)呢場都唔會出...
嘩嘩嘩..........見到利記呢個出場陣容真係搵你要啦~~~
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-26 18:38:
嘩嘩嘩..........見到利記呢個出場陣容真係搵你要啦~~~
呢個出場一啲都唔覺得出奇
下場歐聯對車仔,一定要搏到入球先有希望,0比0都唔掂。
Originally posted by kakeidevil at 2008-4-26 06:33 PM:

保本要平手盤好過啦~~
呢場我仲未買,想賭埋車曼場ball先,多謝關心,Ah kake打令
伯明翰 1 : 0 利物浦

伯明翰 2 : 0 利物浦

伯明翰 2 : 2 利物浦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 初盤啟示:馬會送錢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。