<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-30 05:29 PM:
好!等我嗲嗲~慾女下海,作出開苞第一擊...
如果我买和,距开客,我地2个当没数?
嘩!無黎1日,已經open左果私片區啦,可惜我太少分,上黎支持下先!
嗲嗲出招,小心d喎力克兄,佢黎輪食左春藥甘!!
不過我都buy佢既!
Originally posted by supreme12 at 2008-4-30 05:55 PM:
如果我买和,距开客,我地2个当没数?
兩個都唔中, 兩個都俾kakei扣
Originally posted by 007James at 2008-4-30 05:57 PM:
嘩!無黎1日,已經open左果私片區啦,可惜我太少分,上黎支持下先!
嗲嗲出招,小心d喎力克兄,佢黎輪食左春藥甘!!
不過我都buy佢既!
少分咪岩晒囉
我邊會同佢玩呀, 我剩係識英超咋
暫時睇好盃賽專家利記
Originally posted by 艾力克 at 2008-4-30 06:08 PM
兩個都唔中, 兩個都俾kakei扣

少分咪岩晒囉
我邊會同佢玩呀, 我剩係識英超咋
暫時睇好盃賽專家利記
我都係利記超級fans!想佢加時砌低車車!
我有冇得買一分同嗲兄同路呢?
Originally posted by 007James at 2008-4-30 06:14 PM:
我都係利記超級fans!想佢加時砌低車車!
我有冇得買一分同嗲兄同路呢?
冇得同路架喎, 手快有手慢冇嘛

你有信心咪出利記囉, 一分都唔拘
好啦,一分就一分!

私片 >>>> 主客和    車路士 VS 利物浦

客勝1分,多謝支持!
冇奶油唔入黎支持一下既~

但今日車仔,利記比你地玩左,自由盃又唔識

所以落住聽日先啦~
辛尼特 [0 / +0.5] 對 拜仁慕尼黑 [0 / -0.5]
讓球主勝~4分~

[ Last edited by eqhigh on 2008-4-30 at 09:01 PM ]
玩5分,對手仲係拜仁,好勇渦!good luck!
~~~路過~~~
Originally posted by 007James at 2008-4-30 08:19 PM:
玩5分,對手仲係拜仁,好勇渦!good luck!
係呀,其實都唔算支持辛尼特,只係反拜仁姐
上一圈其實已經應該輸比基達菲
呢次對住辛尼特,自己主場都贏唔到
作客緊係繼續反喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。