<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2008-4-30 20:31:

係呀,其實都唔算支持辛尼特,只...
支持你
我o係狗會都買左"辛尼特"
明白,拜仁確係衰波球隊,不值捧場!
Originally posted by eqhigh at 2008-4-30 20:04:
冇奶油唔入黎支持一...
買双數分易計d喎平半
Originally posted by Foxcom at 2008-4-30 08:49 PM:

買双數分易計d喎平半
哈,,係啵~
多謝提醒,改番做4分先
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-30 08:23 PM:
~~~路過~~~
死左去邊牙!衰佬!射下你先
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-30 21:14:

死左去邊牙!衰佬!射下你先
日日有波睇,日日唔夠訓,搞到我返上網工都冇晒精神
岩岩見到有新野所以入黎8一8
Originally posted by 勇勇 at 2008-4-30 10:19 PM:

咁慘!me too!我返輪班,聽朝4点至收工,好彩今晚我牙頭冇返工,
米可以上網吹吹囉!baby!
勇勇冇精神,no problem!黎支持下我隊蒙凸,包你醒神!
Oiginally posted by 勇勇 at 2008-4-30 10:19 PM:

返上網工
141 or161
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-4-30 22:29:
勇勇冇精神,no problem!黎支持下我隊蒙凸,包你醒神!
我已經買左小保加-1主勝,我買嘅時候2.8賠,宜家2.65賠
你哩場唔多敢落注
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 球[財]版友私片區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。