<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080504 【陳法拉,陳茵媺,何綺雲】@ 奧海城2期
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bobo21 at 2008-5-4 19:07:
孖2哥, 勿怪小弟多咀講句, 你post的3張大相(兩張陳法拉及一張陳茵媺的相)巳經被人翻貼到其他網站喇.
可唔可以容許你講一講係邊個網????
因為果粉腸搞得好多原帖死link
Originally posted by 小小康 at 2008-5-4 08:05 PM:

係d粉腸懶之過
Originally posted by kinz at 2008-5-4 20:24:
係d粉腸懶之過
有logo 都照偷
Originally posted by 小小康 at 2008-5-4 08:29 PM:

有logo 都照偷
偷就預咗,
不過用番人哋張相嘅原link嚟周圍去轉貼大家就一定攬住死 (超額流量導致死link)

[ Last edited by kinz on 2008-5-4 at 08:35 PM ]
Originally posted by kinz at 2008-5-4 08:24 PM:

係d粉腸懶之過
Originally posted by 小小康 at 2008-5-4 08:29 PM:

有logo 都照偷
不如您地開個post ~~~ 等大家插呢班西人

好冇
???

你地set好分,等我睇下那一個post比較好D
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by 小小康 at 2008-5-4 20:05:

可唔可以容許你講一講係邊個網????
我刀想知
https://ibb.co/XLHS56r
Originally posted by 2210777 at 2008-5-4 08:35 PM:

想知
斬班西人腳
打9肥堡 大聯盟

有logo 都照偷
自拍照佢哋剪去拍照者的logo, 我出果啲cap圖都打了我的logo, 佢哋仲犀利, 用其他軟件洗咗個logo, 再post出佢哋個網到, 問你吹唔吹呀, 而且偷嘢的不只一人, 有翻貼本aio我們出的post亦嘟不只一個網站喇.
今日呢邊反狗大行動成功
Originally posted by 2210777 at 2008-5-4 08:35 PM:

我刀想知
唔好意c孖2哥, 你d相已被多次抄咗去其他網站喇, 唔喺第一次嫁, 不過, 你嘟唔喺被偷得最多嗰個受害者.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » 《自拍》20080504 【陳法拉,陳茵媺,何綺雲】@ 奧海城2期

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。