<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-6 21:34:

Don't you know I'm a fans of which team ?
荷蘭??
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-6-6 21:29:
Spain vs. Rus...
Spain 連 Villa 都傷埋 , 加上選兵太多新人 .....
原本睇好佢地 , 都搞到有隱憂 .
本人喜歡 Holland , 但後防太唔掂 ,
如果 Germany 發揮正常 , 冠軍唔難 !~

評分次數

Originally posted by jordi at 2008-6-6 21:59:

Spain 連 Villa 都傷埋 , 加上選...
我都覺得歐國盃3強會係意大利,荷蘭,德國,3隊波人腳都好齊,前中後3線都好有能力最有冠軍相我就覺得意大利,希望佢地攞完世界盃再攞歐國盃
大家可唔可以talk下~瑞士vs捷克先阿!話哂毛記有直播look thanks!!

我估打和,瑞士話哂主辦国!!
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-6 22:23:
大家可唔可以talk下~瑞士vs捷克先阿!話哂毛記有直播look thanks!!

我估打和,瑞士話哂主辦国!!
2隊波人腳我唔係太識不過"瑞士"有主場之利坐和望贏啦,不過我都係信個和波多d,我記得"瑞士"連"法國"都可以守和,雖然佢地攻擊力差但係防守好,左計右計和波就最有計
Originally posted by 勇勇 at 2008-6-6 10:36 PM:

2隊波人腳我唔係太識不過"瑞...

frei, baros, jan koller................

i always support whom i buy in yahoo

評分次數

Originally posted by 艾力克 at 2008-6-6 22:39:

frei, baros, jan koller................

i always support whom i buy in yahoo

0:0
1:1
瑞士   vs   捷克

兩隊好似差唔多
前者主場打高一皮
後者鋼籠唔易失波

打和
Originally posted by jordi at 2008-6-6 23:07:
瑞士   vs   捷克

兩隊好似差唔多
前者主場打高一皮
後者鋼籠唔易失波

打和
呢場都幾難....
天日先比到意見大家.....

評分次數

揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
入泥報到先.
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩啦~嘩啦~08歐國盃打到黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。