<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼]他動手打了我...還被他阿媽發我脾氣..我該如何是好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Anthony1992 at 2008-6-25 03:12 PM:
Nothing but making up your mind!
Originally posted by ironcross at 2008-6-25 02:50 PM:
Nothing but making up your mind!
WARNING:Anthony1992

請勿抄襲#2 ironcross版友之言﹐多謝合作; 再犯即扣分。
我始終認為
即使有幾嬲
男仔都唔應該打女仔
既解決唔到問題..又會傷害到個女仔
如果可以..唔好留o係呢個男ge屋企吧
睇到妳寄人蘺下受人氣...好慘
如果可以ge...唔好理之後會同佢點
瀟灑 d 離開佢屋企先啦
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 04:40 PM:

hi 二世~
你呢句好似笑緊我喎=  =
當然佢作為你男人﹐打佢係佢唔啱;不過始終都係妳打咗佢一把先喎...............

[ Last edited by ArtPosta on 2008-6-25 at 05:34 PM ]
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 05:26 PM:

你呢句好似笑緊我喎=  =
梗係唔係啦﹐難道你大駕光臨戀愛版﹐我見到你開心ja ma~~~
呀,係喎....

trista_cheong版主,

你覺唔覺拍拖嗰時,行街食飯睇戲好似好\"行\"呀 ??

你地女仔會覺得男仔做d咩會特別呢 ??

即係點先會令女仔覺得有新鮮感呢 ??

你知啦,日日都做同一樣野,會好悶咖嘛 !!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 05:41 PM:
呀,係喎....

trista_cheong版主,
...
熊生大大大大﹐我依家放工啦﹐返到屋企先答你好嗎?
你有咩問題最好一次過開一個新topic﹐我都好想同你傾吓計﹐可以嗎?~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 06:07 PM:

熊生大大大大﹐我依家放工啦﹐返到屋企先答你好嗎?
你有咩問題最好一次過開一個新topic﹐我都好想同你傾吓計﹐可以嗎?~
OK...

今晚見 !!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 06:28 PM:

OK...

今晚見 !!!!
嗱﹐你應承咗我ga la~~~

我要出去食飯啦﹐今晚見~^^~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 07:21 PM:

嗱﹐你應承咗我ga la~~~

我要出去食飯啦﹐今晚見~^^~
咁我開定個post等你啦下....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [轉貼]他動手打了我...還被他阿媽發我脾氣..我該如何是好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。