<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 各位版友~請問邊度買波鞋最好 ?
返回列表 回復 發帖
其實極樂姐講嘅boot 係咪呢種長sporty boot 呢?

PUMA x Alexander McQueen Kori Chain Boot (舊嘢)

PUMA Sport Fashion Khaci Wns Boot      

個人好鐘意PUMA 啲長BOOT... 尤其係PUMA black Label 系列SPEEDCAT RE-LUXE BOOT WN'S (個人喜好杏色 ~)~~ 不過因為個官網係flash ﹐post唔到出黎同大家分享吓tim.......  

http://blacklabel.puma.com/
樓上咁多位唔好意思,  係adidas, 唔係addidas 呀

如果想買 呢一個既 adidas 呢

去銅鑼灣果間專門店, 分分鐘多款過d 水貨佬

評分次數

原帖由 clkgtr 於 2008-7-29 08:55 PM 發表
樓上咁多位唔好意思,  係adidas, 唔係addidas 呀

如果想買 呢一個既 adidas 呢

去銅鑼灣果間專門店, 分分鐘多款過d 水貨佬 ...
thank you 呀clkgtr~~~~~~~~~  
各位版友唔好意思呀﹐都係我呢個大鄉里唔識嘢帶咗頭tim.................................
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-29 11:54 PM 發表
thank you 呀clkgtr~~~~~~~~~  
各位版友唔好意思呀﹐都係我呢個大鄉里唔識嘢帶咗頭tim.................................

買咗妳嘅戰利品未ㄚ
原帖由 小小康 於 2008-7-30 11:01 PM 發表

買咗妳嘅戰利品未ㄚ
未吖.................

買咗一定post上黎同大家分享嘅~~
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-29 04:12 PM 發表
整理吓各位版友大大大提供嘅心得先 ~~~

版友
提供地點好壞小小康a.黃埔花園聚寶坊"運動家"款齊﹑唔多人﹑可以慢慢揀b..東涌"東薈城"Outlet貨品﹐價錢經濟﹐款式有所不同路程遙遠極樂姐旺角波鞋街較為集中小提示:波 ...
觀塘仲有間NIKE OUTLET, 價錢平, 不過款唔多.

沙田新城市廣場......其中一層全SPORTS...有NIKE, NIKE WOMEN, ADIDAS, ROYAL SPORT, MARATRON, 運動家......而家好多大型屋苑商場都有唔少運動店(EG. 大埔中心超級城)

尖咀 PARK LANE ~ NIKE SHOP
原帖由 Asurada129 於 2008-8-4 12:10 AM 發表

觀塘仲有間NIKE OUTLET, 價錢平, 不過款唔多.

沙田新城市廣場......其中一層全SPORTS...有NIKE, NIKE WOMEN, ADIDAS, ROYAL SPORT, MARATRON, 運動家......而家好多大型屋苑商場都有唔少運動店(EG. 大埔中心超級 ...
嘩淨係呢啲都有排行呀~~
對不起,您的帖子從發表到現在已超過 180 分鐘,不能再進行編輯,請返回。

唉唷入唔到檔整唔到理tim
買鞋一定去pacific palace
旺角果d次次都係柬好左就同我講冇碼
多謝支持娛樂滿紛
原帖由 trista_cheong 於 2008-8-5 01:23 PM 發表

嘩淨係呢啲都有排行呀~~
而家d價錢度度都差不多....

簡單d講...outlet既...係平, 不過choose唔choose得上手就係一個問題...再簡單d講 "一分錢一分貨"
好多時果d山長水遠既outlet, 賣既特價貨...就正正而家大型連鎖店既big sale貨...

所以....我個人覺得...要款既話..不如去d大型商場既sports section 如: 沙田, 尖咀....等...反正價錢唔會相差太遠, 但多d款可choose~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » 各位版友~請問邊度買波鞋最好 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。