<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » ToyWatch
返回列表 回復 發帖

ToyWatch

大家覺唔覺而家一人都好似有一隻toywatch?
而新0既款式開始大眾化..
但我仍然都係鍾情all black,,好grand~

未命名 -1拷貝.jpg

未命名 -1拷貝.jpg (356.1 KB)
880 x 664 PIXEL下載

280 x 375 PIXEL下載

好特別的手錶
浪子~孤獨就是良伴~
難得有版主姐姐出帖,支持吓先~
小弟對ToyWatch 認識唔深, 唯一識嘅只係水晶系列...........因為送比女仔多~
不過無可否認 ToyWatch 價錢係越來越大眾化, 對年輕人市場來講係有一定吸引力; 而且佢又真係幾colorful, 女仔都好鍾意用佢黎襯衫, 依家d 錶都係用作裝飾用多咖啦~
至於呀riot 姐講嘅all black 系列, 睇相又好似幾得, 等小弟呢個大鄉里出開城去望吓實物先~
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-8 07:15 PM 發表
難得有版主姐姐出帖,支持吓先~
小弟對ToyWatch 認識唔深, 唯一識嘅只係水晶系列...........因為送比女仔多~
不過無可否認 ToyWatch 價錢係越來越大眾化, 對年輕人市場來講係有一定吸引力; 而且佢又真係幾c ...
好少見呢位版主姐姐
感覺上透明表身系列好似吸引啲
原帖由 小小康 於 2008-8-8 07:23 PM 發表

好少見呢位版主姐姐
新版主姐姐, 支持吓佢啦~
我物淨係識你講呢種咯, 我有時都會諗其實d 女仔會唔會淨係望到水晶睇唔睇到時間........
原帖由 小小康 於 2008-8-8 07:23 PM 發表

好少見呢位版主姐姐
哦...我新黎架!
大家可以叫我做細兜!!!~

透明都好靚!
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-8 07:28 PM 發表

新版主姐姐, 支持吓佢啦~
我物淨係識你講呢種咯, 我有時都會諗其實d 女仔會唔會淨係望到水晶睇唔睇到時間........
係阿,,而家D女仔鍾意D BlingBling既野嘛*
我都覺得閃石好靚!
多謝你支持我呢!
原帖由 SmallDau 於 2008-8-9 05:41 AM 發表

哦...我新黎架!
大家可以叫我做阿兜!!!~

透明都好靚!
千幾蚊就買到隻確係大眾代,

嚟緊除咗有All Black之外, 仲有Skull同Strong

不過講到ToyWatch, 我都係鍾意都係.......

800 x 532 PIXEL下載

原帖由 kinz 於 2008-8-9 05:36 PM 發表
千幾蚊就買到隻確係大眾代,

嚟緊除咗有All Black之外, 仲有Skull同Strong

不過講到ToyWatch, 我都係鍾意都係.......
而家唔哄SKULL同STRONG...仲新出左隻蜘蛛!XD
不過我都係鍾意SKULL多D!

你鍾意0個款都唔錯*
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 潮人特搜 » ToyWatch

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。