<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 無線直播奧運都有值得一讚既地方
返回列表 回復 發帖

無線直播奧運都有值得一讚既地方

雖然有一大班由明星藝員組成既無聊主持團
不過佢地請返黎既嘉賓主持真係唔錯
而且經常係比賽後第一時間訪問到中國/香港隊隊員
了解返佢地比賽既心態
呢一part絕對值得一讚

PS:不過無記自己做訪問戈班主持練一練d普通話先
有幾個真係講得好差

原帖由 ch.chak 於 2008-8-18 10:17 PM 發表
PS:不過無記自己做訪問戈班主持練一練d普通話先
有幾個真係講得好差
亞記果個連日文都得
剛剛亞視播破撐竿跳破世界紀錄
無線就走去播劇
播劇真係咁緊要???
原帖由 wcchan886 於 2008-8-18 10:27 PM 發表
剛剛亞視播破撐竿跳破世界紀錄
無線就走去播劇
播劇真係咁緊要???
估到啦
一係播奧運唔播劇就廿個鬧唔播
一係播劇又廿個鬧唔播奧運~o~ 香港真開心
咁咪好囉,
有得選擇,
唔好成日睇邊個台好啲啦,
個個台播同一樣野都唔係好事喎,
係咪...?
原帖由 whalvinko 於 2008-8-18 10:28 PM 發表

估到啦
一係播奧運唔播劇就廿個鬧唔播
一係播劇又廿個鬧唔播奧運~o~ 香港真開心
亞記d劇唔收得
播唔播都係咁
反而奧運都重有人睇
就算全日直播奧運佢地都冇乜所謂啦
原帖由 ch.chak 於 2008-8-18 10:17 PM 發表
雖然有一大班由明星藝員組成既無聊主持團
不過佢地請返黎既嘉賓主持真係唔錯
而且經常係比賽後第一時間訪問到中國/香港隊隊員
了解返佢地比賽既心態
呢一part絕對值得一讚

PS:不過無記自己做訪問戈班主持練一練d普 ...
最 討 厭 「 三 色 台 」 爭 訪 出 賽 選 手 後 的 無 禮 , 不 給 人 家 喘 息 機 會 , 較 諸 無 能 高 官 的 嘴 臉 還 要 「 乞 人 憎 」 !
原帖由 goonejp 於 2008-8-18 10:52 PM 發表

最 討 厭 「 三 色 台 」 爭 訪 出 賽 選 手 後 的 無 禮 , 不 給 人 家 喘 息 機 會 , 較 諸 無 能 高 官 的 嘴 臉 還 要 「 乞 人 憎 」 !
再者, 那些是訪問嗎? 由頭到尾自己攬實支咪, 間唔中問運動員一兩句.
劉璇那樣的訪問我喜歡

韓毓霞的"請說我們就是奧運"....就不敢 恭維了
原帖由 cfccfcc 於 2008-8-18 11:46 PM 發表
劉璇那樣的訪問我喜歡

韓毓霞的"請說我們就是奧運"....就不敢 恭維了
佢問完保特"你係唔係好中意你對鞋?"後, 保特仲未走, 企响佢面前好耐, 但佢已經無野問.

一個收哂步都跑9.69秒既人, 竟然問佢係唔係好中意呢對鞋,   wendy姐真係老行尊, 服未?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 無線直播奧運都有值得一讚既地方

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。