<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩嘩嘩 聽日好多波
返回列表 回復 發帖
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-19 09:37 PM 發表:

我有食井欣2兩舊屎 点拉屎無問題
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
我的確想買荷蘭客勝 但係又想睇清楚陣容先~"~
同西班牙個場   2串1 20蚊 夠玩啦@_@   當係我既心水先啦
仲有條岩岩睇到@_@
哈薩克 半場主勝  (對手魚腩)
哥斯達黎加 半場主勝

古巴 v 千里達  半場和  (其實感覺千里達會羸)

我都冇咁多錢買讓球  讓球讓個半球   姐係冇和波
但係對面d 1:0 一樣冇用啦
原帖由 17317328 於 2008-8-19 11:38 PM 發表:
同西班牙個場   2串1 20蚊 夠玩啦@_@   當係我既心水先啦
其實我覺得呢d友誼賽主客和真係玩唔過~~冇路捉
讓球刀劑唔果...
反而我會揀買大細過關玩下
心水聽日先出啦
原帖由 17317328 於 2008-8-19 11:38 PM 發表:
我都冇咁多錢買讓球  讓球讓個半球   姐係冇和波
但係對面d 1:0 一樣冇用啦
馬會其一鳩屎地方,亞洲盤要兩舊去死啦
友誼賽雞仔注玩下好喇
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-19 11:42 PM 發表:

其實我覺得呢d友誼賽主客和真係玩唔過~~冇路捉
讓球刀劑唔果...
反而我會揀買大細過關玩下
心水聽日先出啦
如果大細 我買2場都係細@_@
聽朝早d出得唔得呀
2點我返工行過買@_@

原帖由 17317328 於 2008-8-19 11:45 PM 發表:

如果大細 我買2場都係細@_@
聽朝早d出得唔得呀
2點我返工行過買@_@
哥仔你咁講我即出la
目前心水~ 德國(大)串蘇格蘭(細)
原帖由 也媽嗲 於 2008-8-19 11:53 PM 發表:

哥仔你咁講我即出la
目前心水~ 德國(大)串蘇格蘭(細)  
德國大 1.57
但係對上一次睇佢打西班牙...
完全冇組織能力  會唔會大呢@_@
但睇對手 大都好有機  
蘇格蘭個場冇乜留意   2串1@_@?

芬蘭 細  串 克羅地亞 細
點解唔玩單雙@_@
1.9 4次方就過10倍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩嘩嘩 聽日好多波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。