<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩嘩嘩 聽日好多波
返回列表 回復 發帖
少!!同你地講講下刀唔記得買波忝
晏d落注!!

kakei版主同各版友你地今日有冇買牙 ??
啤雙好似易中好多啵  
一係單 一係雙  (廢話) 哈哈
德國 大  蘇格蘭細  信你!!
但係得2.幾倍 會唔會少左d 小弟好貪心的

原帖由 17317328 於 2008-8-20 12:33 AM 發表:
啤雙好似易中好多啵  
一係單 一係雙  (廢話) 哈哈
德國 大  蘇格蘭細  信你!!
但係得2.幾倍 會唔會少左d 小弟好貪心的
不如拖埋今晚U21入球大
小弟做PT馬會 所以唔開得AC的- -....

原帖由 17317328 於 2008-8-20 12:39 AM 發表:
小弟有PT馬會 冇AC的- -....
咁.....如果買3串1
我睇中巴甲維多利亞主  佢地主場揾食  對賽往績一流
對家利斯菲今季唔会點搏 因為佢地已攞左自由盃入場券
以唔降班為目標應該唔会阻人發達
1.75倍刀幾好  明日應該仲会落下飛忝

原帖由 也媽嗲 於 2008-8-20 12:46 AM 發表:

咁.....如果買3串1
我睇中巴甲維多利亞主  佢地主場揾食  對賽往績一流
對家利斯菲今季唔会點搏 因為佢地已攞左自由盃入場券
以唔降班為目標應該唔会阻人發達
1.75倍刀幾好  明日應該仲会落下飛忝 ...
謝大爺!!!!
聖保羅個場都唔差啵
對家d成績咁.... 有冇機呢?

海地 細 @_@

原帖由 17317328 於 2008-8-20 12:48 AM 發表:

謝大爺!!!!
唔好客氣!! 唔係一定中喎 叫阿嗲得la~~
你成埋no.我叫你173兄la
多多指教 有空入黎球財區大家吹吹水
我地個個無任歡迎  嬴多d
聽日要返早
哈 個時估唔到會係呢到留咁耐 求其打個名落去
原帖由 17317328 於 2008-8-20 12:50 AM 發表:
聖保羅個場都唔差啵
對家d成績咁.... 有冇機呢?

海地 細 @_@
咁心多  不如睇埋報紙先决定啦~~
唔好坩急喎

早抖la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 嘩嘩嘩 聽日好多波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。