<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-11-6 11:10 PM 發表

估唔到你咁勇咁早簽ellis, 搞到我都o係le2即刻簽(變左黎緊一個月都打少兩個ellis,arenas)

不過你依個陣(冇battier,ellis)下個禮拜都好難打
eqhigh都需要你o既勇同決斷力 ...
我唔贏下week有乜問題???
最重要系結果
我真系好X火滾,果頭簽完三大殘兵,呢頭又死多件Second pick,AH直頭人間失埋中,幾時到Dirk,Joe j陣亡???
下家富貴la,14件又半打扑直,再多件唔Q洗玩

唉~!
我完全發覺不到我pick人既戰術有很大問題,但竟然week2已沒有任何競爭力,搞成咁都唔知點好,咁既結果是否對我過於殘忍???(絕對系)
不如咁la,呢個幾月不如找人入主我Team當暫管人la,我需要行開下再檢討下
原帖由 R-Star 於 2008-11-9 07:51 PM 發表

唔好令我失望喇, 上個禮拜先話完你比之前有決斷力同成熟左, 釣魚都要有耐性啦

我隊波都唔好得你好多, draft左3個同類型球員(durant, thornton, hamilton), 岩岩加埋個n.young又係role player, 都唔知點用, d人想放 ...
我而家每week扲2 分都未必ok la
4個死左,1個扑街衰多口冇得出,1個仲笑話到唔知仲乜,1時出26+mins,1時出得3分鐘,扯鬼火,覺得佢唔ok幫倒忙不如唔比佢打la,你老味丫,比人打正出得幾個骨,汗都未出就叫你收皮,個球手心理冇野都比你搞到有野la
你想我點?????
一路玩下去承認失敗?唔係唔得,但我根本毫冇犯錯,點可以咁樣叫我上斷頭台???
系我本人作錯決定既,我必會承擔及堅持下去
我唔系冇試過出offer去試trade出 Dirk,JJ,Js.smith等人
只系冇人接吶

只識說風涼話,總知就過埋元旦先返la
一來我公事不順
二來我暫時看不到打後我有能力扲到2分以上

系咁先la,下年見

叫我行屍走肉咁用8個人去打人14個根本系一個笑柄,件件惡頂野都出現在我處,陣又冇得改,answer只系無了期咁等,話就話黑暗後光明會來臨,但期限是多少???又有誰可保証在這『限期』內不會再折將???而且班人回來後打成點仍是個謎

嘩~!!!樣樣都對我十分不利

我相信人人到了這地步誰也不會有心情再玩下去
元旦後先算la,byebye

請大家不要怪責我,這是天意

由於本人未能完成賽季,所以在這『長假』內,你地可以商量會點處理我檔垃圾,包括拆隊,保留等,本人將不會有任何意見,因這是我的過失,接受一切罰則是應份的

不用安慰,去意已決............
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-10 07:41 PM 發表

與其要拆﹐不如你比我帶你隊波一個月?!
email: [email protected] 你invite我就得喇~
唔好換人喇,盞浪費limited
今日連ah都証實歸西,仲話會轉會?????冇人要la,等drop
下個就快到Bogut,JJ,
一個已扎住打左幾場
一個太勇太危險

若果去到某地部,你可以選擇不再follow,因為我只想你體會下有能力但不能用的苦處

至於話乜乜乜傷左果兩位,我只想回應:不如我地交換來玩ㄚ
傷個幾件野,根本同我Case唔同
再者,在LB,AH,CV有問題時,我根本有努力過怎去搞好隊波,答案只系等1個月,冇所謂架,1個月堵,4個week我豪比你地,但第二天又死多件大野,咁即系點???我完全接受不了這仁慈的待遇
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:26 PM 發表

我已經慢左add Arthur...如果add到拒﹐再加一件就搞店...
到時FT% REB BLK TO 我就體下邊個可以攻得破
我都希望我能夠回來,因為能參賽的時間越來越少,總知就不變應萬變,我會用呢個假期搞掂自己D私事
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-13 04:08 PM 發表
今個禮拜T-wolf可能會慘敗..下個禮拜又對住Ming...都好既﹐就算正常情況下都未必贏到。
一於守多一個禮拜再作打算。
以後每日只出三人
1.Dirk Now
2.JJ
3.Mike miller
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。