<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Rated-R 於 2008-11-6 07:54 PM 發表
麻煩降在我身上.....
harrington, CV, barbosa

除左barbosa之外, 季前都有少少興趣draft
但依d"麻煩"開左league先出現, 又真係避免唔倒

暫時依3個反而較睇好barbosa, 但佢打成點仍然係一個迷
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-6 08:24 PM 發表
我覺得你應該pick返~Battier + 一個可以幫助你stl / blk 既人

你隊波既 FG%, 3pt (現在已經十分強), Stl, Blk, To 都可以控制全le數一數二。仲有reb... 呢6分都應該可以keep到。

係pts ft% 差D... ...
聽完你咁講, 我覺得我今個禮拜輸左九成
原帖由 Rated-R 於 2008-11-6 11:01 PM 發表
我比較看重AH & CV
Barbosa一早死左
估唔到你咁勇咁早簽ellis, 搞到我都o係le2即刻簽(變左黎緊一個月都打少兩個ellis,arenas)

不過你依個陣(冇battier,ellis)下個禮拜都好難打
eqhigh都需要你o既勇同決斷力
原帖由 Rated-R 於 2008-11-6 11:19 PM 發表

我唔贏下week有乜問題???
最重要系結果
我而家都執緊le2隊波
開頭覺得draft得好過le1, 點知5場都仲有好多球員未達水準, 暫時淨係滿意add番黎o既chalmers, 其他真係救命

1.(7)Kevin GarnettPF
2.(18)Andre IguodalaSG,SF
3.(31)Kevin MartinSG
4.(42)LaMarcus AldridgePF,C
5.(55)Stephen JacksonSG,SF
6.(66)David LeePF,C
7.(79)Gilbert ArenasPG
8.(90)O.J. MayoPG,SG
9.(103)Jeff GreenSF,PF
10.(114)Rudy FernandezPG,SG
11.(127)Mario ChalmersPG (added)
12.(138)Roger MasonPG,SG (added)
13.(151)Monta EllisPG,SG (added)
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-8 05:55 AM 發表
A word to all: DO NOT VETO TRADE UNLESS IT'S ABSOLUTELY INSANE!!! There's no worse feeling than making a trade that you think is going to help your team (and possibly win you a championship) and then  ...
你照炒人地篇野
好過份

雖然覺得幾有道理, 我睇o個時都諗起你

eqhigh and ming...

hope my offer would not be too late

i would not waive any players today, enjoy your moment man, bye~
原帖由 Rated-R 於 2008-11-9 06:01 PM 發表
唉~!
我完全發覺不到我pick人既戰術有很大問題,但竟然week2已沒有任何競爭力,搞成咁都唔知點好,咁既結果是否對我過於殘忍???(絕對系)
不如咁la,呢個幾月不如找人入主我Team當暫管人la,我需要行開下再檢討下 ...
唔好令我失望喇, 上個禮拜先話完你比之前有決斷力同成熟左, 釣魚都要有耐性啦

我隊波都唔好得你好多, draft左3個同類型球員(durant, thornton, hamilton), 岩岩加埋個n.young又係role player, 都唔知點用, d人想放都放唔倒
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-9 07:47 PM 發表
話你-6又好﹐實力又好。但你的而且確連續擊敗左被認為全le擁有最強陣容既我同Harvey...Underdog之名﹐當之無愧
我諗全世界得你話harvey係最強陣容之一

你le2 o既offer太令我失望
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-9 08:03 PM 發表
只因Fernandez暫時都係一件令我玩得更投入既玩具。但對我隊波起吾到太大作用。

題外話﹐尋晚去左個fd既party. 坐我對面同我打麻雀既女仔幾順眼(眼大大﹐頭同身既比例又好好 - 高高瘦瘦o甘﹐長頭髮) 我覺得拒又時不時 ...
肯定見你不時望佢, 佢先望番你啦
咁下次gathering咪好易見番
原帖由 Rated-R 於 2008-11-9 09:06 PM 發表

我而家每week扲2 分都未必ok la
4個死左,1個扑街衰多口冇得出,1個仲笑話到唔知仲乜,1時出26+mins,1時出得3分鐘,扯鬼火,覺得佢唔ok幫倒忙不如唔比佢打la,你老味丫,比人打正出得幾個骨,汗都未出就叫你收皮,個 ...
你都冇出過o個3個offer俾我 (暫時最主要都唔係唔放howard, baron)

harrington, gwallace o個幾個都就走啦
至於傷兵, 未知battier打成點+未復出, 早左簽, ellis就可圈可點(我le2 r7簽左arenas都可能要轉佢)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。