<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
又係咁
隊波好就玩, 唔好就唔玩

anyway, it is just a game
只係希望你o係現實社會處事唔係咁
原帖由 feeon 於 2008-11-10 09:33 PM 發表
其實而家岩岩week 3, 仲有大把機會追....話唔定其他隊都有player受傷呢...你可pick up 有用的reserve, 又或者其他隊失準...都有機會架wor...冇必要放棄一個月.......起碼every week 搶2至3分...到時1月full team  ...
check offer呀
唔岩就counter我, 唔好唔理我
原帖由 feeon 於 2008-11-10 09:45 PM 發表
sorry...唔岩使...
我只想要一個center....horford有冇得傾? 不過我諗我出唔起你想要的player
你出得起, 差在我俾唔俾得起姐
sessions打得好你都放, 你得o既
(just a gamble to me)
原帖由 eqhigh 於 2008-11-10 10:35 PM 發表
曾幾何時...
Wilcox -- Gooden
我真係
我年年季初都會亂出offer

le2個offer咁快俾x accept左我都有d驚
岩岩出左個offer俾你(le2), 唔岩傾到岩
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-11 07:26 PM 發表

我已經慢左add Arthur...如果add到拒﹐再加一件就搞店...
到時FT% REB BLK TO 我就體下邊個可以攻得破
打dirk就得, 每個禮拜fg,ft,to有3分

我已經慢左好多喇喎, 只係lopez迫我轉
原帖由 eqhigh 於 2008-11-11 07:43 PM 發表
Arthur我都想add,琴晚都諗左佢
只係仲想睇Wilcox打唔打得,Erick講得岩,我真係冇決斷力
今日番黎,已經見到冇左Arthur,所以就係Simmons同Posey兩個之間揀左Posey啦 ...
你兩個league都有offer

實不相暪, 我覺得le2個offer仲差少少, 你可以counter offer
至於le1 o個個, 我已經出到盡喇
可能遲d我會cancel番 , 唔想再多個kg for biedrins o既trade出現

原帖由 eqhigh 於 2008-11-11 08:02 PM 發表
咁le1 又hold住先啦

le2慢慢傾好再出啦,Foye可以賣,Gay如果對番Iguodala都唔錯,唔差好遠
但Foye又冇乜可能令你出到SJ
至於Duncan就唔想賣住

2v2 就應該難d啦,Gay+Foye應該換唔到Iguodala+SJ啦

講下我 ...
biedrins用kg換, 點會再放走
難得有人同我講邊d放得邊d唔放得 , 好感動

有興趣球員: harris, foye, gay, bogut
少少興趣: shaq, outlaw

想放球員: iggy, s.jackson, lee, j green
唔放球員: biedrins, aldridge

暫時都未隊波要d咩, 只係知想要/唔想要邊d球員
原帖由 eqhigh 於 2008-11-11 11:08 PM 發表
而家依個offer有興趣,等我一日,聽日可以詳細諗清楚再答你
你頭先個offer真係not close

依個proposal我都好有興趣
有冇人話我知邊個add番nesterovic
一早都話blatche冇料到架啦, 真係出晒4個pf/c睇下邊個打得好

rated-r目標好明確, 以半放棄狀態玩低調, 再儲一班傷兵爆出黎, 然後講番句... "一齊都係我計劃之內"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。