<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 feeon 於 2008-11-22 04:46 PM 發表
Breaking News!

Sources told Yahoo! Sports that P.J. Carlesimo has been fired as coach of the Thunder after a 1-12 start.
應該啦

但換教練比trade人冇咁大影響
除非換antoni/nelson o個d教練啦
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-22 05:42 PM 發表

拒有拒用人既方針 - 我都吾想太干預...但有時又驚拒無留意錯失良機所以先手快快幫拒add jor...所以果日add Arthur番來我話好猶豫就o甘解。
abramovich vs mourinho
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-23 06:13 AM 發表
Lets see what the new Thunders will bring
你話xx換倒de.rose, rip換倒xx, 全部講大話
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-23 10:47 AM 發表

When did I say xx will get De.Rose??????? I said, if you want De.Rose, you'd need to at least have xx in the offer for owner to consider

If I give you De.Rose, you'll kick my ass in asts. I'm n ...
咁唯有o係le2繼續send offer啦
我諗你講o個個人今晚都仲會o係度
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-24 06:38 PM 發表
Calderon has yet to miss a FT this season... 40  / 40
你通常想放一個人先會出口術讚佢
放俾我啦  放俾我啦
ariza完全岩你隊波, 唔好再放
原帖由 eqhigh 於 2008-11-25 06:17 PM 發表
我隊波每個打得差/屎既人,只要去到第二度(FA / other team)都一定掂
E.Gordon and Felton
又或者仲未有star既級數,表現普普通通,一走又會變star player
D.Rose
打唔出水準又傷,而家又就黎番生
Wilcox

who ...
你知love o係le2咩環境啦
我仍然預計love至快去到一月先值得簽
原帖由 Rated-R 於 2008-11-25 08:43 PM 發表

你又知???
"I took a charge in the first half and got a knee," Bogut said. "But I'll be OK."
傷knee可以有幾大件事, redd同ridnour唔出得, 佢咁少事點會唔出
原帖由 Rated-R 於 2008-11-25 09:02 PM 發表

就系我打開波先知傷Knee可以好大穫
傷knee對guard影響大d, center靈活性唔需要咁高, 而且... bogut有豐富o既傷患經驗
今個禮拜最少打少5場
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-26 07:36 AM 發表
Yay I disabled the picture function on this browser, it's more convenient to get on on here at work
我o係公司都只會掃一掃睇下有冇msg, 都唔會留言同睇其他野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。