<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-9 06:17 PM 發表
I already said I am taking Kevin Love with #1...

So who are you taking ?
你個#1pick又冇人影響倒你, 都唔明你仲乜唔講
我做第一都會揀cp3
佢唔講應該係留一線睇多陣邊個有暗病

yoda咁耐冇出現, 會唔會好似上年咁(扮)auto-draft
原帖由 harvey22 於 2008-10-9 11:17 PM 發表
就係因為我lazy, 如果佢唔pick paul 我又要做功for
咁難明o既
佢唔pick咪你pick囉, 去到#12都冇人pick我都會照pick

你張相係咪mozart?
原帖由 Rated-R 於 2008-10-10 07:28 PM 發表
超冷門之選Hamed Haddadi
在亞洲橫行的防守形中鋒,有7''2身高,封波力超強
唔算冷門
奧運唯一一個double double o既球員
本身放佢o係round12, 但睇個勢marc一定係主力, milicic傷左haddadi都會出得少, 所以佢已經不在draft list
要對強隊屈倒機先可以時勢做英雄

原來取消左can't cut list

仲有...
Trade Reject Time changed from '1 day' to '2 days'
reject個trade要兩日, 過左3/4點又一日, 即係一個trade要搞三四日, 太耐喇

仲有...
邊度睇倒自己draft rank(你好似改左?)

原帖由 Rated-R 於 2008-10-8 08:30 PM 發表

比10個你選當我豪比你~!

1.Allen Iverson
2.Paul Pierce
3.Carlos Boozer
4.Rashard Lewis
5.Josh Smith
6.Kevin Garnett
7.Al Jefferson
8.Deron Williams
9.Shawn Marion
10.Tim Duncan

haha~慢慢玩 ...
雖然你排第7我排12, 但你"top5"暫時都唔係我r1,2 o既choices
我暫時有7個choices, 唔知你係咪真係估倒呢
1. kg
2. dirk
3. marion
4. brand
5. yao
6. deron
7. al jefferson
biedrins?
原帖由 ee_lys 於 2008-10-12 02:30 AM 發表
League only has 4 ppl...T^T

i think i would hv 1-2 fds joiningin..

but that's still not enough....

so...when could we decide the draft date...if there's more than 8 ppl?
實不相暪, 上年le2 o既castle peak united, entfun同shooter o係playoff之前已經死左
另兩個新人你同feeon(升左le1)就仲有玩

如果唔夠人o既話, 我耐harvey同feeon都介意玩唔多個o既
當然有d新人(你d fd)會好d
原帖由 Rated-R 於 2008-10-12 01:17 PM 發表
我出果十個並沒有任何次序架,haha~
有冇睇開賽跑ar
冇睇開
我都係諗起邊個講邊個
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-14 08:22 PM 發表
死啦﹐如果後面果幾位同你一樣﹐實益晒rank12既艾力克...萬一比拒返轉頭pick得番Brand就大獲....

(我最希望見到既係﹐你地逼到拒自己打亂陣腳﹐一個吾覺意簡左Baron Davis + Yao Ming... ) ...
我又唔覺有咩問題喎
baron係快艇得分主力, yao亦正值中鋒黃金期
順帶一提, granger不在我20pick之內
原帖由 Rated-R 於 2008-10-14 09:43 PM 發表
原來win左個season,yahoo會在我們的戶囗設立一個獎杯,我就有一座2007-2008年度的銀獎座了,
所以我才轉回上年的隊名
估唔到你而家先知
我d獎盃已經多到冇位擺
只要個league有至少6個人參加, 而你攞倒頭3就會有獎盃

上年一次過拎晒3個(le1第一, 同你co-manager第二, le2第三)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。