<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-5 12:42 AM 發表

Really?
I also have: .468 FG% .804 FT%, 671pts, 267 reb 159ast 40stl  27blk
But I am not satisfy with such performance...
只係難得我地雙方球員都交足功課姐
我隊波點同你隊比丫

更何況你隊"超"班球隊打多過我隊波起碼成10場
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-5 11:04 AM 發表
上半季差吾多完﹐係時候回顧下:

A:
RR and Terry 兩隊波都係上半季表現比較差。唯一最大不同就係兩位GM既領導方針。
RR 係拼命改革﹐而Terry係保守派﹐一路等自己既球員有番起色果D。拒地兩個既方針都算係各走極端。結果 ...
好彩多得秋兄 令我搵到自己隊波o既方針
今week咁樣輸 實非我所願
原帖由 asurada001 於 2009-1-8 10:17 AM 發表
i am sorry , Bargnani....

Sorry that i dropped you!!
haha maybe you will find one more better
原帖由 harvey22 於 2009-1-11 11:01 PM 發表
eQ~ About my offer?~  can or canot happen?
好耐冇人send offer比我喇
原帖由 feuosma 於 2009-1-13 12:50 AM 發表

你咪講笑.....之前我真係有諗過頂清隊波架.....

你....就算吧啦....你應該好清楚....晌呢度最想你輸既...會係邊個...... : ...
邊個?
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-17 07:42 PM 發表

oh sorry take ur rest then ...
TD真係冇得頂 應屬ROUND 1pick之選
秋兄 希望D.will都能幫到你
oden真係激死我喇
點解大家都靜哂
冇再trade人.......
原帖由 R-Star 於 2009-1-26 10:00 PM 發表

d人傷晒冇出offer
發夢都冇諗過排名低過你
自從我隊波送走D.will後
成隊波都唔同左了
大獲
今week bobs好爆
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-1 04:59 AM 發表
Terry:
我個keyman換你一個role player, 我吾想隊波有太多人same team. 希望你會accept...
你比我睇多兩場做決定 ok?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。