<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-13 08:46 AM 發表

He's back today~ Maybe I should leave the team alone haha just wasted 1 move
Anyway, things are looking more optimistic than I thought. Only 1 week and I'm starting to bring good luck to thi ...
我未計好生意盤數你咪鬼收山ar
下個月仲要過Ireland賀細佬畢業
我好忙架
都話最多3分la
1分實有,乞兒分黎,全部唔出都有
2分天定,但上天從不體諒我,所以7成冇埋

咁樣拋一拋,睇黎今年都可以收皮,話晒仲有成3-4week系咁狀況
原帖由 R-Star 於 2008-11-15 06:23 PM 發表

你俾隊波我執一執, 每個禮拜3-4分唔係問題
係你自己半放棄, 係咁簽傷兵, 簽傷兵就嬴倒我一早簽晒啦
唔系點ar
人又冇得trade,fa又冇人ok,見你地傾波傾trade,我就覺得自己唔系呢個le既一份子
唔放假都唔得la
咁咪從此收山low
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-15 08:00 PM 發表

好似無得轉, so我會繼續玩落去~
『從此收山』=今年是告別
這是兩年前的盤口,有必要實行
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-15 08:40 PM 發表

下個禮拜應吾應該全力以赴? 講真死守FG FT%吾係我專長。個個都收起晒﹐輸左都吾知自己隊波輸咩...下個禮拜隊波都有7成功力﹐如果J.Smith打到都未必無機... ...
出越多輸越甘
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-15 08:40 PM 發表

下個禮拜應吾應該全力以赴? 講真死守FG FT%吾係我專長。個個都收起晒﹐輸左都吾知自己隊波輸咩...下個禮拜隊波都有7成功力﹐如果J.Smith打到都未必無機... ...
下個week比你坐正,你點出都得,布朗有3場機會,打唔到8p:8r同我造左佢la,thx
anyway,布朗有能力當活塞戰術內的得益者

原帖由 Xtravagant 於 2008-11-16 04:01 PM 發表

ok. K.Brown / J.Moon 都係需要觀察既球手。其他人我都覺得無太大問題。
如非必要﹐我想今個禮拜吾用任何move...一兩個禮拜既輸贏在我眼裡遠比不上長遠既rebuild重要... ...
K.Brown 掉左lu,突然想賭舖wilcox
今日比個衰女包激親,去睇隊波見到件AH當堂扯火,即刻要找佢祭旗,反正今年已無辜失敗,再失敗多D也不是問題,你老味丫,冇樣好既新聞系我team度,唔系果個inj /Dnp就某某冇正選打喇,成隊波充滿負能量,你唔悶我都厭倦

原帖由 Xtravagant 於 2008-11-17 11:52 AM 發表
RR, why did you drop Al Harrington?! What can D.Cook do for you besides hitting a couple of 3s then dissappear the next game?!

I was just going to celebrate that extra point you earned toda ...
我搞成咁100%係cv同AH呢兩件蛋散做成,我實在唔想再見到佢地任何一個喇

講得通D系佢地乞我憎,所以比我造低
老實講丫,由單野發生於我度開始,已註定我今年玩完(並且系本人之告別戰),反正現實是如此,我也不用看這兩個罪人台戲

至於慶祝.........唔洗喇,又唔系我炒人,系人地炒我堵

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。