<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-27 07:49 PM 發表

你都吾肯全力以赴去同人博過點知吾得? 個個禮拜剩係DNP都有10個吾輸至奇。我好記得上個禮拜﹐明明贏都要輸因為你隊波太多DNP...
DNP唔系我問題,系班player既問題,D底柱散晒,點打丫???馬刺剩打Duncan都輸死la
你比我Full丫,我唔數柴佢地?????
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-27 07:58 PM 發表

而家既時候講真除左add人﹐set lineup根本無野可以做...大把人比人抄啦...
系我比人抄堵,個個week都得果2分,好過1分少少low,好喇,等到件藍籌轉隊喇,有無乜乜坩打唔到
根住又死多件大野,內線0火力,死硬
不如一舖收晒成班皮(out for season),好過日日激我一板

原帖由 Xtravagant 於 2008-11-27 08:08 PM 發表

要反彈便多D留意FA, 別無他法
Spurs而家都算守得雲開丫...
反條毛la,我而家都冇心機睇貨,D人近兩week打成點我通通唔知,我D add / drop系全靠印象作出決定
馬刺當然反到底,但我走的卻是巫師
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-27 08:19 PM 發表

呢3個禮拜就當我領導無方啦~反正我都幫你add錯幾個人...
Wait another week or so...到時齊人就吾同架啦
挑~!我自己知自己事la,我呢個坐正既怕影向情緒不負責任地掟波比你是與人無由的
根本人人接手都死,我都提不起勁去玩,又點怪其他人
而且自事件發生後,我已失去自己的風格
今年之後,我將會退出,不再參賽

原帖由 R-Star 於 2008-11-27 11:22 PM 發表

比我玩一定唔會死
因為我一定一早幫你drop ellis (編按: 已經drop左)

講差我覺得eqhigh隊波實差過你
8個inconsistent: yi, miles, love, scola, alston, gasol, odom, stuckey
2個injury: redd, boozer ...
我果然只系個只擅打『士象全』順景的人
上年我選人陽奉陰遺,作用其次,耐傷為先都可以打入Final

今年放棄此旨,即下地獄
原帖由 R-Star 於 2008-11-27 11:51 PM 發表

em.. 心態問題啦
好多時傷幾個就話個天, 易放棄令自己冇嘗試帶好隊波
不過我覺得你年年都作用行先呀? 見倒有d人keep住d幫唔倒隊波o既人又唔放就係好無奈, 但at least你知隊波o既方向

健康球員真係有用過 ...
嘗試???點試???
我知你地成日話我冇奮戰到底,但我真系無能為力,我雖比一般人聰明,可惜也只系一個人堵,
5隻红兵過河圍住『米字宮』只有等死,我反枱你地也不能怪我

原帖由 Xtravagant 於 2008-11-28 02:54 PM 發表
RR: just hold on to Mobley and Blatche~
還有其他辦法嗎???冇la
原帖由 feuosma 於 2008-11-28 11:59 PM 發表

唔怪得唔玩囉.....

老實講....如果係我都會玩到發難揸..... (大家都知我一年實發一鑊..... )

不過Barbosa同CV真係太早啦.....(一個始終都係後備....一個就傷得太耐啦.....)

睇開....你指係 ...
成件事最錯係我,唔系我濕濕拉拉參加根本冇呢D笑柄發生,所以呢~!我決定今年系告別,
從此歸隱,以免日後仍有這般尷尬場面出現.

我而家一見隊波就扯火,個個week都打少幾件大野,都唔知以後仲win唔win到,又唔知會唔會再有full team既一日,總知呢~!最錯系我

原帖由 Xtravagant 於 2008-11-29 09:38 PM 發表

hey why not start all players tomorrow?
就咁算la
連outlaw都話可能去Grizzlies.........唔死都冇用la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。