<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 asurada001 於 2008-12-6 04:35 PM 發表

i can put my team in sleep mode.....

looks like i am going to put Terry in a tough position...this weekend...
諗諗佢
我唔想因為佢而阻止我o既改革
原帖由 asurada001 於 2008-12-7 02:14 AM 發表

your 改革 becomes my problem wor if i accept this....   a "BIG" problem
no la
我o既強項同你o既強項會更加特顯
原帖由 asurada001 於 2008-12-7 02:54 AM 發表

but the problem is more harm than the good
總知就你同我都會止輸
KG 依個係雙win trade
原帖由 asurada001 於 2008-12-11 12:35 PM 發表
i lost Shaq, Gibson and Maggette today...
一早叫你同我trade架啦
原帖由 Rated-R 於 2008-12-11 11:00 PM 發表

佢只肯出Tyson,但我已有perkins
對brand係有興趣
但咁trade冇積興趣
原帖由 eqhigh 於 2008-12-15 01:02 PM 發表
我竟然係rebs度贏左terry.....佢last一日bn左三個人,令我最後岩岩好贏一個reb
OMG!!

有冇咁好彩呀我......臨尾果場睇住個LIVE score
Gomes vs. Love, Lamar, Gasol
睇住去到最尾係岩岩好打和,點住Gasol最後一 ...
果晚玩到通宵 番到黎場波打完
秋兄....
只有你
原帖由 秋葉林 於 2008-12-18 11:14 PM 發表

我雖然對佢仲有興趣, 但係你想要嘅果個球員對我太重要, 會唔會有其他考慮呀
我需要一個咁o既player
我知你亦想要我果個player
大家諗諗D.will啦..
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。