<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
Felton我刮唔過喇,用『喼神』補3分仲好
原帖由 eqhigh 於 2008-10-22 07:31 PM 發表
Odom, Love, VC, Gasol & McDress

also Crawford no starting...

Seems I doesn't look so good this season...
OMG, My first year look better than now...
Garcia ~ Wilcox
我等人用
原帖由 eqhigh 於 2008-10-22 07:52 PM 發表

I like Wilcox so much..
Can it be Scola?
又話佢地同級同價?
你咁講我梗要Wilcox,因佢較後生
原帖由 R-Star 於 2008-10-22 10:54 PM 發表

都話augustin同felton一樣value架啦, 你仲講到佢點勁點勁
Felton唔系唔惦,系同我曲風不合咋
原帖由 eqhigh 於 2008-10-22 07:52 PM 發表

I like Wilcox so much..
Can it be Scola?
好~!拆大佢,Gasol---Joe Johnson

你冇問題就留言作實,聽日搞埋D手尾

原帖由 R-Star 於 2008-10-22 11:09 PM 發表

i am interested in gasol (odom and love depends on "price"
send me offer
我個女今日幼稚園派測驗卷英、數都有9X分ar
中就差D,但都有7X
但系Miss話佢上堂成日訓覺(咁都得?)
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-23 10:41 AM 發表
T-Wolf 成日pick到d勁人。但拒出去果D又好地地...
例如???
~(冇乜勁人堵)
原帖由 R-Star 於 2008-10-23 07:28 PM 發表

佢話felton無病無痛都俾你掟落FA

josh smith 咩價位?
我個個PG都系殺傷力型,無神神整件組織型,我都唔知自己pick黎仲乜,D Start又樣樣用唔著,又冇人肯trade,唔掟先傻

你個問題我當冇問過

原帖由 R-Star 於 2008-10-22 11:32 PM 發表
Round 7
Good: Al Harrington
Bad: b.miller, health concern plus minutes taken by hawes
GSW 主力PF,有強橫的攻力,又有極遠的射程,總知大把貨
原帖由 terryjog06 於 2008-10-23 01:20 AM 發表

jrich o係round 3pick 我覺得冇咩問題....
挑~!佢系咁惦幾時到簽ar下???
上年佢有Order比佢放任,咁佢當然系身價之作la
但今年系布朗教山貓喎,呢條老坑最強調防守,睇下當年佢教活塞,得分王咸美頓都系得20分咁上下
,其他你自己諗喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。