<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 terryjog06 於 2008-10-28 12:37 AM 發表
Haslem共實都唔錯  
gooden我都有

send埋第3個(bottomline)offer俾你
你放棄1項你冇用o既數據, 就可以增強3-4項數據
依個trade之後, 我同你隊波走o既方向都會更加清晰, trade完之後亦都有幾個"sure point"俾你強攻
x真係鍾意blatche
佢上年已經係sleeper, 我仲記得最尾兩pick係maxiell同blatche
結果maxiell完全威脅唔倒mcdyess, blatche去到季尾先似樣
今年佢打得好已經係一個bonus

我反而有另一個center想簽但冇人簽
原帖由 Rated-R 於 2008-10-28 08:47 PM 發表

Turiaf or Perto???
petro
原帖由 terryjog06 於 2008-10-28 11:14 PM 發表
快d開波呀
3個offer你都唔理想點?
原帖由 Rated-R 於 2008-10-28 09:13 PM 發表

一個有能力做第二個Tavis Outlaw
一個就系超級Sleeper
話咁快俾人簽左

聽日開league, 訓覺先
睇倒james話唔出席boston個頒獎典禮, 作為一個藍球界紅人都幾冇風度

Lamar Odom 妙傳震驚全場!!!
http://tw.youtube.com/watch?v=VYd0Z4J6dnQ
EQHIGH 證實被人搵笨
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-30 07:53 PM 發表

Look at it this way: He got Felton at the end. So his team has not been weaken. Eric Gordon has the potential, just not the right time... just like ur R.Session.

Look at his team, who is the highes ...
highhigh聽倒你o既安慰一定會好開心

你唔係搵gordon同sessions比掛, 又o係度放流料

to be honest, i think odom is not that bad (if you lower the expectation)

原帖由 Xtravagant 於 2008-10-30 08:21 PM 發表
講真就算拒而家擁有D.Rose咪又係打算點將拒放出去~呢個人根本吾適合拒隊波。但對我來講就十分重要

放流料?上年我係第一個簽Thornton返來﹐但未成熟,到季尾吾知邊個當拒係寶... ...
佢會放rose, 但你唔會嘛
你地未trade o既話我都有興趣

上年到今年都冇當佢係寶, 所以佢今年都係o係trading block

e.gordon會愈打愈好, 但sessions已不在教練考慮之列, 所以不可相提並論
原帖由 Rated-R 於 2008-10-30 08:59 PM 發表

你想佢點變???
計番上年數據我班底仍然贏佢兩個彎位,我今日收Brabosa以叫讓佢一隻炮~
我很高興不少人像我預計中出現,HAHAHA~
josh smith 4stl 5blk都預計倒?

出starbury都唔出barbosa的確係一大奇景
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。