<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-12-29 11:08 PM 發表
我都知換唔起eqhigh d球員喇
我衰姐其實,見幾個而家打得好就唔郁住
但我覺得我過一排就會後悔
你出親offer比我都係咁

係我既問題黎咖咋,都唔關你事
個offer 幾fair咖
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-30 08:41 AM 發表

唉... 同意同意...
見大家都有d用先出...
諗住佢都冇理由hold住依家呢個陣容, 倒想佢出下counter offer, 點知...
睇下Rated-R幾快手攪攪下又整左隊野出黎了... ...
突然間啟發到我..- -

Team Target:
3Ptm, ast 做主力,FG%+FT%+To其次

完全放棄Reb + Blk

出番個offer 比你
原帖由 terryjog06 於 2008-12-30 11:32 PM 發表

加素
唔好意思呀terry,今次要比番ming少優先
因為我自己reject左佢個好offer
而家出番比佢,我諗佢見到應該會accept咖啦

如果出左咩意外,我再同你trade啦
又或者,Boozer都係要放既人
原帖由 R-Star 於 2009-1-1 09:43 PM 發表
i lost another battle
haha
But you still got the Scola one

To Bobs~~
I really want Bargani~~a Centre got 3ptm,just what I need
原帖由 R-Star 於 2009-1-1 10:20 PM 發表

估唔到你識出依d offer

1. 對你個sg有d保留
2. 你諗住打一個c?
3. 新球員想用一用先

睇番兩場先reply
1. 正路既,我自己都唔放心佢,可以等佢復出先
2. 睇下harvey會點做啦,或者有一個accept左,都會用Mcguire換個C  
3. 諗住實有人waive咖嘛,點知你用FA都執到,早知我擺個waiver落去啦

原帖由 fantesticming05 於 2009-1-1 10:04 PM 發表

原來已經accept左 ~~~~~ gd luck to me
講左咁耐終於都trade到
希望對大家都幫助
原帖由 harvey22 於 2009-1-4 09:48 PM 發表

which player do you want from Eq?
Same with you

Tonite will solve all offer
原帖由 R-Star 於 2009-1-4 09:45 PM 發表

interested in diaw
i didn't notice gomes is FA

stupid eqhigh, i even want to send u thornton
X... i was out for the whole day and can't add krstic for fre ...
早doffer我嘛
不過個offer 我兩日前出咖啦

同埋thornton 打唔到C啦,唔想centre完全空虛

我都知我做左一連做左三個未係最好既offer 咖啦
即係每個offer都有可能換到更好既人
不過算啦,即管睇睇將來會搞晒點,反正之前都差不多谷底lu

原帖由 Rated-R 於 2009-1-4 10:37 PM 發表

你放左Gasol仲有內線咩???
冇啦,完全唔打內線
不過得兩個C既話,仲係一個Boozer
咁咪即係每次都送左一個球員比對手,所以要搵番d C 黎湊數
For X one,,
我都好想要番Rose,但依個trade對我冇太大得益,仲會減弱我既主力, 3ptm
而且增加唔到ast同3分既情況下,都唔會放Stuckey / Gordon啦
Anyway, 個offer絕對係一個fair offer, thank you

For harvey,
個trade都諗左幾日,你果兩個既好處係
一個多一樣3分,另一個ast較好
不過就兩個都唔穩定,未必太岩我rebuild後既依隊波
所以我仲想要多一日到時間去諗諗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。