<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-10-22 11:40 PM 發表

你唔講我都唔記得幼稚園要測驗
我淨係記得d老師成日迫我食野食到我喊/周圍走

英文高分係咪因為你地o係屋企都講英文, 但中文麻麻搞到佢中文低咁多
可能佢覺得自己聰明唔駛聽, 所以上堂成日訓覺 (我 ...
中文差就一定la
我自己而家都學緊
但原來系天怡自己唔想上台扲禮物先唔做晒英、數D卷
(佢自己講既)
中文佢話唔識,難寫喎,佢系份中文券寫英文名添
原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 08:11 PM 發表
Hello ~~~ 看來今次季前比往日平靜...
我想要Rondo
原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 09:25 PM 發表

但我唔想要巴布沙...
咁你想點先??
照牌面巴布沙點都好用過Rondo先
原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 09:37 PM 發表

照牌面felton都比gibson好, 咁你點解又扔...
未有idea, 但巴布沙真係可以免了... thz

p.s. Terry,  我對你第一個籌碼冇興趣... sorry
我要Felton仲乜???
AST???我又唔需要,分又唔多,3分又少,波又射唔中,失誤仲多
5大個理由,夠未???
有能力唔代表我要養佢,佢會害死我ar
呢個問題=問人點解要食飯

原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 09:54 PM 發表

同意...
好奇一問, 點解咁早就想放barbosa ?
我需要佢某1項start
原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 10:02 PM 發表

ic.....

抱歉, 如果你堅持出barbosa的話就由佢了

澳洲既天氣真難適應...
你想我出Miller,CV,Outlaw,JJ就冇可能單打
原帖由 terryjog06 於 2008-10-24 10:16 PM 發表

好想trade走....
邊個???
原帖由 fantesticming05 於 2008-10-24 10:15 PM 發表

對miler有興趣 ~ 你有興趣既再傾吧

訓先了 ...
你要咁Trade.............到我冇興趣
原帖由 eqhigh 於 2008-10-24 10:47 PM 發表

咁我加人再trade喇~
Leugue 2 draft完再講~
waive Felton(Thx X first ),係因為felton唔太差,唔應該係FA,希望入佢番黎TRADE下人都幾好,佢應該換到某Drould13,14球員,而佢又好過Fisher,即使最後trade唔出,留番黎用都 ...
我開最後一個Offer比你---Wilcox
(我覺得Scola幫唔到我,就算Garcia未開得Le也不能降價至Scola)
原帖由 terryjog06 於 2008-10-24 11:01 PM 發表

我需要用佢換玩一個
3pts pg 同一個20pts 10reb
3pts pg冇幾個
20pts 10reb=Rd1-3人
你有咁多貨咩???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。