<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
因為打篇野太耐,都冇留意 X個new offer
I will wait for you, x
原帖由 R-Star 於 2009-1-4 11:04 PM 發表

方向岩但方法錯
專攻fg,ft,3pt,ast,stl, 唔代表要放走晒d穩陣內線
睇下你d guard... crawford, redd, alston, fernandez, ridnour, bargnani全部都係around 40%fg, 注定fg不穩
全guard型打ast? 除左stuckey趁hamilt ...
我諗住簽Wilcox番黎咋其實,所以冇乜揀過,求其簽個番黎算
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-4 11:22 PM 發表

乜你中文o甘差架﹐仲差過我~
睇緊電視
用廣告時間打
Boozer而家個價值去到邊?
有機會trade到邊個?
Ming~ Josh will be back soon~~
所以我想睇埋佢既表現先,要你等咁耐唔好意思
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-17 06:33 PM 發表
EQ, how come no response to my offer?

I'm sick, due to the cold weather in HK
個人冇晒力,淨係想訓
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-5 08:00 PM 發表
EQ: Sent you an offer... please have some response
終於有機會trade到Nash啦
For ur offer: Nash > Stuckey, Bargani = Beasley(但我都好鍾意Bargani,畢竟又有C位同3PTM)
但我就認為Nash同Stuckey之間用Boozer去填補太大啦

我出左個counter offer:
Nash > Stuckey
J.Green > Hamilton
我覺得咁樣加個Boozer就岩岩好啦

但依個trade, 你會蝕幾多3分,但如果Boozer打得好你就賺到Reb,所以唔知你覺得點啦
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-5 08:55 PM 發表

Good. I must sleep now... I'll likely give you a counter offer tomorrow - so i can confirm the results of Bosh's status.

我最快都要聽晚呢個時候比答覆你﹐因為我想同terry個trade通過左再搞你呢個。希望你 ...

3ptm唔減就ok, 另外ast 用左Nash換Struckey都已經ok,最後希望可以加到stl
係度啦

For X first..
Ryan Anderson係冇問題既,但反而就唔係幾鍾意Beasley,因為只係一個有籃板既射手,三分, ast同stl都幫唔到手

所以我第一希望可以轉Beasley,其他野已經冇問題啦
如果唔轉既話,可以試一試就咁唔要T.young同Beasley,變番個2 v 2,我應該都會accept既

另外 艾力克,
你個offer其實都好唔錯,不過我諗會將Stuckey trade比X啦
但果兩個依然賣得既,唔知你仲有冇興趣呢,BD我仍然想要既
如果係既話,你再出過個OFFER比我啦
原帖由 Xtravagant 於 2009-2-7 10:46 PM 發表

而家第2呢個點? 你個stuckey都吾係好多stl, 又少 3pt... 我好難作出再大既讓步...

如果都係吾得﹐你不如send offer 比我...
回歸最初,哈
accept左啦,希望幫到手,thx X~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。