<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 交易廣場 » $20大快活快餐優惠券
返回列表 回復 發帖

$20大快活快餐優惠券

照片 coo   03311 006.jpg
2008-11-30 08:40 PM

聖誕新年外賣美食$70
1.憑券往任何香港大快活分店訂購【聖誕新年外賣美食】滿HK$300,可作現金$70使用。
2.訂購滿HK$300可使用一張,滿HK$600可使用兩張,如此類推。
3.此券不能與其他【聖誕新年外賣美食】優惠同時使用。
此券有效期至:2009年1月4日
每張$20,有興趣的朋友請PM我啦。thanks
照片 coo   03311 007.jpg
2008-11-30 08:40 PM

冬至盆菜$60

1.憑券往任何香港大快活分店以原價訂購【一品上盆菜】或【富貴金盆菜】一盆(5-6人或10-12人用),可作現金$60使用。
2.訂購一盆可使用一張,訂購兩盆即可使用兩張,如此類推。
3.此券不適用於同享加配優惠,或與其它盆菜優惠同時使用。
4.請於三個工作天前訂購。
5.此券有效期至:2009年1月4日
每張$20,有興趣的朋友請PM我啦。thanks

大快活買$100有$110現金券
仲送e兩張coupon
想要既朋友自己去買好過啦
好過比d貪完$10仲想昆人$40既人
其實同大分活買呢d 唔係幾好= =
佢成日都派d 幾蚊 現金卷比人 洗乜買
加上樓你真係高明  諗到呢一招黎搵水
原帖由 LeonDise 於 2008-11-30 11:10 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif

大快活買$100有$110現金券
仲送e兩張coupon
想要既朋友自己去買好過啦
好過比d貪完$10仲想昆人$40既人

我都唔知系幾錢買返來,系朋友送比我。我又好少食大快活,所以不知者不罪啦
原帖由 1688dickson 於 2008-12-1 07:45 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
其實同大分活買呢d 唔係幾好= =
佢成日都派d 幾蚊 現金卷比人 洗乜買
加上樓你真係高明  諗到呢一招黎搵水
我見自己都唔使用,所以就睇有無人要啦。E+又改唔到啦,
減價:
每張$5,有興趣的朋友請PM我啦。thanks
只限官塘mtr交收
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 交易廣場 » $20大快活快餐優惠券

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。