<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今晚再殺馬會!!
返回列表 回復 發帖
原帖由 勇勇 於 2009-1-22 06:11 AM 發表

係突好多
我岩岩計過,4串5+4串11贏$2300(未計天日)
波膽贏
2830-350=$2300
你點計

原帖由 nbn 於 2009-1-22 06:10 AM 發表

買多轉仲夠你食餐飽
如果我買$100注就真係冇得頂喇
不過要過年.........驚輸,所以留力
原帖由 勇勇 於 2009-1-22 06:11 AM 發表

係突好多
我岩岩計過,4串5+4串11贏$2300(未計天日)
波膽贏$2300
衰野你中埋又過萬

原帖由 nbn 於 2009-1-22 06:13 AM 發表

2830-350=$2300
你點計
哈哈......係喎.......掛住睇波
岩岩熱刺入波喇
又入多一粒
原帖由 勇勇 於 2009-1-22 06:13 AM 發表

如果我買$100注就真係冇得頂喇
不過要過年.........驚輸,所以留力
2皮幾野夠你過肥年拉
再博下6合有7000幾萬添

原帖由 nbn 於 2009-1-22 06:14 AM 發表

衰野你中埋又過萬
拉素贏波就係
熱刺贏6:4啊
原帖由 nbn 於 2009-1-22 06:16 AM 發表

2皮幾野夠你過肥年拉
再博下6合有7000幾萬添
我極少買6合,因為6合係大運,唔到我中
原帖由 勇勇 於 2009-1-22 06:19 AM 發表

我極少買6合,因為6合係大運,唔到我中
叫你5蚊玩下叫你訓身咩
我仲慘20刀未收過

原帖由 17317328 於 2009-1-21 12:32 PM 發表
心病  琴晚4串1 大細 淨斷彼德堡

今日出手殺馬會
巴塞-1  雖然收起大部份主力   但仍信有能力讓1既!!!
西維同華倫呢到難揀~"~  我揀左 西維爾
熱次都有2.05    博埋佢    差唔多啦@_@ ...
香晒........
努力...加油
原帖由 nbn 於 2009-1-22 06:24 AM 發表

叫你5蚊玩下叫你訓身咩
我仲慘20刀未收過
唔係掛......$20好易中架喎
我都中過10零20次
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 今晚再殺馬會!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。